Ima li života posle Igre prestola? | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ima li života posle Igre prestola?

| Sanjalica | 0 komentara
Ima li života posle Igre prestola?

I da li je ova serija zaista završena? Što se tiče scenarista i glavnog kreatora ove naučne fantastike, Džordža Martina – jeste, ali ljubitelji ove priče, tačnije preko 250 hiljada njih je potpisalo peticiju kojom traže ponovno snimanje, poslednje 8. sezone. Nezadovoljni fanovi širom sveta nisu ni slutili da će poslednjih 6 epizoda biti baš takve – neočekivane u svakom smislu. Nelogičnost većine događaja i uloge likova, kao i isti takav – neočekivan kraj su nas naterali na pitanje: zbog čega je napravljen ovakav prosečan, odnosno loš kraj jedne od najkvalitetnijih serija u istoriji? Scenaristi i reditelji i dalje ne žele da čuju sugestije i kritike kojih je sve više, jer je prethodnih sedam sezona imalo svoju logiku i značenje.

 

Da li ste očekivali da će Džon Snou ubiti Deneris? Ili da će Sersei i Džejmi imati onakav kraj? I da će baš Bren (za kojeg i dalje nismo sigurni šta radi u celoj sezoni) biti Kralj (sprženog) gvozdenog prestola? I gde se nalazi Drogon, poslednje dete ubijene, nesuđene kraljice? Odgovora nema, a broj nezadovoljnih gledala je u porastu.

 

Pomislićete da je osam sezona ove televizijske sage mnogo, ali je zapravo malo shodno događajima koji su opisani u knjizi i uzimajući u obzir činjenicu da fanovi širom sveta i dalje čekaju nastavke istoimene knjige. Martin se još uvek nije oglasio povodom ove euforije, ali verujemo da će vest o novom romanu biti pozitivno propraćena.

Dok ne stigne neko novo poglavlje/knjiga ili nastavak sezone, ostaće utisak da je ovo jedan od najznačajnijih, najvećih i najimpresivnijih televizijskih projekata koji je promenio živote i način mišljenja i delovanja mnogih od nas. Verujemo da postoji život posle Igre prestola, ali da će taj život biti obojen ovom epskom sagom koja je na toliko nivoa kvalitetna.

 

 

Izvor fotografije: Wikipedia.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap