Ludilo za dvoje, Dedpul i Venom u borbi za ličnu pravdu | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ludilo za dvoje, Dedpul i Venom u borbi za ličnu pravdu

| Sanjalica | 0 komentara
Ludilo za dvoje, Dedpul i Venom u borbi za ličnu pravdu

Priznajte, nema lepšeg osećaja od onog kada u potpunosti uživate u dobrom filmu. I šta zapravo karakteriše jedan ’’dobar film’’? Kvalitetna priča, pametni dijalozi, neverovatna muzika ili talentovani protagonisti? Ili svi faktori u celini? Šta god vas činilo pasioniranim filmofilom, neosporna je činjenica da se o dobrom filmu dobro čuje.

Zato, 2024. godina je definitivno godina fantastičnih ostvarenja iz domena sedme umetnosti. Ostanite i skrolujte, jer ćete sigurno biti oduševljeni izborom blokbastera koji su po svim elementima antologijski.

 

#1 Džoker 2: Ludilo za dvoje (Joker: Folie à Deux)

 

I to je dovoljan razlog da ovu godinu proglasimo jednom od najboljih što se tiče filmske umetnosti. Tačno 5 godina nakon prikazivanja prvog dela koji je doživeo planetaran uspeh i nekoliko Oskara kasnije, Hoakin Finiks se pojavljuje ponovo u ulozi omiljenog antiheroja, ali sada u tandemu sa isto tako legendarnom Lejdi Gagom, koja će prikazati svoje glumačko umeće na njen, specifičan način. Premijera je zakazana za 4. oktobar 2024. godine

 

#2 Gladijator 2 (Gladiator II)

 

I to je to. General Maksimus, jedan od omiljenih heroja iz našeg detinjstva biće oživljen ponovo na bioskopskim ekranima. Legendarni režiser, Ridli Skot, obradovao je fanove širom sveta da ćemo ponovo uživati u epskim avanturama gladijatora koji je uprkos svim nedaćama i teškim izazovima, sačuvao osećaj pravičnosti, zadovoljavajući svoju ličnu pravdu. Generalov lik i delo će naslediti mladi i već dokazani irski glumac Pol Meskal. Premijera je zakazana za 22. novembar 2024. godine.

Avantura koja se ove godine ne propušta

 

 

 

 

 

 

#3 Mufasa: Kralj lavova (Mufasa: The Lion King)

 

Niko nije očekivao da će nama jedan od omiljenih Diznijevih klasika doživeti filmsku adaptaciju, i to veoma uspešnu, toliko da je tokom prve godine prikazivanja postigao veliki uspeh na blagajnama, sa preko 1,6 milijardi dolara zarade. Sada, pet godina kasnije, imamo čemu da se radujemo – uživaćemo u Mufasinim avanturama, ispričanim iz njegove perspektive, osvrćući se na nama poznate likove i njihovu borbu za prevlast nad džunglom. Premijera je zakazana za 20. decembar 2024. godine.

 

#4 Dedpul 3 (Deadpool x Wolverine)

 

Naš vrcavi heroj i njegove nove avanture će biti posebne, jer po prvi put u serijal stiže magični Hju Džekmen kao Volverin i tako postaje deo duhovitog tandema zajedno sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Velika su očekivanja od ovog projekta, jer su kadrovi snimani na različitim lokacijama širom sveta, a među novim licima će se pojaviti i Dženifer Garner kao Elektra, koja će se naći u toj ulozi 20 godina nakon istoimenog filma. Premijera je zakazana za 26. jul 2024. godine.

 

#5 Vukovi (Wolfs)

 

Kada u kadru imate Bred Pita i Džordža Klunija, znajte da vas očekuje dobra zabava. Međutim, ovog puta, ’’tandem snova’’ kako ih većina nas naziva će se naći u savremenom psihološkom trileru koji objedinjuje sve elemente kvalitetnog ostvarenja – priča, dijalozi i poruka koji ovaj film uveliko čine traženim na svetskim blagajnama. Premijera je zakazana za 20. decembar.

Znate da je uz njih kvalitetno vreme dobro utrošeno

 

 

 

 

 

 

 

#6 Venom 3: Poslednji ples (Venom III)

 

Gospodin Venom se vraća u velikom stilu. Ovog puta, Tom Hardi u ulozi novinara Edija Broka otkriva tajne svojih prethodnika, a i istovremeno i neprijatelja, pokušavajući da shvati koliko će to uticati na vanzemljca u njemu – Venoma i njegov opstanak. Primetićete dobro poznate heroje iz drugih franšiza, a na svima nama je dato strpljenje do same premijere koja je zakazana za 25. oktobar 2024. godine.

 

Da li ste zaista spremni da ovu godinu obogatite sjajnim filmskim avanturama?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap