Film: Dedpul i Vulverin | Deadpool & Wolverine (2024) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Deadpool & Wolverine

Dedpul i Vulverin

Režija: Šon Livi


Da li ste spremni za najzabavniji film godine?


Prethodne godine obeležile su fenomenalne premijere filmova koji obiluju inteligentnim humorom i radnjom koja ne ostavlja prostor za dosadu. Štaviše, producenti i scenaristi su počeli da kreiraju urnebesno zabavne kombinacije u kojima se različiti super junaci bore za istu svrhu. Ljubitelji Marvelove franšize su sa oduševljenjem dočekali vest da će se na velikim ekranima udružiti pomalo neobični dvojac – Dedpul i Vulverin, i to u istoimenom filmu.

Kako bismo svakog ponaosob analizirali, za Dedpula se odmah može reći da on nije tipičan antiheroj. Njega je lako zavoleti zbog sjajnog osećaja za humor i želje da pomogne čovečanstvu. Prvo kao običan čovek, Vejd Vilson je bio bivši operativac specijalnih snaga, koji se zbog loše zdravstvene dijagnoze podvrgava rizičnom eksperimentu, nakon čega dobija sposobnost ekspresnog isceljivanja, ali to sa sobom nosi i loše efekte i to u vidu pojave podsvesne ličnosti – Dedpula, osobenjaka sa ličnom misijom.

Sa druge strane, Vulverin (ili Žderavac), je mutant koji je dobio izoštrena čula od momenta kada je postao čudovište, koji ima ojačan skelet, i prepoznatljive kandže koje ga čine neuništivim. Oba antiheroja imaju tragičnu priču iza sebe, i svaki od njih se bori da ispravi nepravdu. Ali, to je nemoguće ukoliko ne ujedine snage.

Međutim, ta operacija ide jako usporeno jer je Vulverin odustao od svoje hrabre misije, a Dedpul je uporan da stvari dovede do kraja. Njihovi putevi se na neobičan način ukrštaju, a uskoro dobijaju i etiketu legendarnog herojskog tandema koji ima šta da pokaže kada su svetu potrebni spasioci. Iako niste u potpunosti (ili uopšte) upoznati sa pričom u pozadini i istorijatom ovog dvojca, dovoljno je da ih gledate u bioskopu samo da biste se beskrajno smejali zahvaljujući talentu i šarmu Rajana Rejnoldsa u ulozi Dedpula i Hjua Džekmena u ulozi Vulverina.

Obećavamo vam da je zabava zagarantovana, a sebi ovaj užitak možete priuštiti od 25. jula, kada će film ‘Dedpul i Vulverin’ (Deadpool & Wolverine) imati svečanu premijeru u bioskopima širom sveta.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap