Eros Ramazzoti - Štark Arena 2023 | Koncert | Beograd
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Battito Infinito World Tour

Eros Ramazzoti


Da li i vi jedva čekate veličanstvenu svetsku turneju?


Šta je ono što vas asocira na dobar provod i stvaranje nekih novih, unikatnih uspomena? U ovom slučaju, mislimo da će koncert velikog italijanskog i svetskog muzičara Erosa Ramacotija biti jedan od takvih događaja. Slavni pevač je u program svetske Battito Infinito turneje uvrstio i Beograd. Koncert je zakazan za 21. april u Štark areni.

Svoj veliki povratak na muzičku scenu posle duže pauze obeležiće novim albumom upravo pod nazivom ‘Battito Infinito’ koji je objavljen sredinom septembra, a lepa vest je ta da je prvi singl Ama koji govori o Erosovom povratku već dostigao milionske preglede na digitalnim platformama. Srećom po srpske fanove, Beograd se našao na dugoj listi prestonica koje su uvrštene u sklop njegove svetske turneje koja će trajati od septembra do maja 2023. godine. 

Za Erosa Ramacotija se vežu samo najbolji i najlepši epiteti. Vežu se i neke lepe, nostalgične uspomene, a činjenica je da u svojoj karijeri dugoj 35 godina prodao preko 70 miliona ploča, a njegovi apetiti ne jenjavaju. Njegov muzički opus obuhvata saradnje i sa Tinom Tarner, Džoom Kokerom, Andreom Bočelijem, Šer i Nikol Šerzinger. Takođe, od 1984. godine objavio je čak 11 studijskih albuma, tri kompilacije, tri albuma sa nastupa uživo i 37 unikatnih singlova. 

S obzirom na to da je prostor Štark Arene ogroman, kategorizacija ulaznica je pažljivo smišljena. Stoga, njihove cene se kreću u nekoliko nivoa i to po: 4500, 5000, 5500, 6000, 8000 dinara, a tu su i one za slušaoce koji žele u potpunosti da uživaju u njegovom performansu po ceni od 15000 dinara. Možete ih direktno kupiti na blagajni Štark arene ili putem zvaničnog sajta Ticktes servisa (za više informacija kliknite na baner ispod teksta) 

Nove pesme, veliki stari hitovi, više puta dokazan kvalitet i šarm ove vanserijske zvezde neki su od razloga zbog kojih ne treba da propustite nastup Erosa Ramacotija pred našom publikom u Štark Areni!

 

Prepoučujemo

10

novembar

Prepoučujemo

17

decembar

Prepoučujemo

10

avgust

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap