Eros Ramazzoti - Štark Arena 2023 | Koncert | Beograd
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Battito Infinito World Tour

Eros Ramazzoti


Da li i vi jedva čekate veličanstvenu svetsku turneju?


Šta je ono što vas asocira na dobar provod i stvaranje nekih novih, unikatnih uspomena? U ovom slučaju, mislimo da će koncert velikog italijanskog i svetskog muzičara Erosa Ramacotija biti jedan od takvih događaja. Slavni pevač je u program svetske Battito Infinito turneje uvrstio i Beograd. Koncert je zakazan za 21. april u Štark areni.

Svoj veliki povratak na muzičku scenu posle duže pauze obeležiće novim albumom upravo pod nazivom ‘Battito Infinito’ koji je objavljen sredinom septembra, a lepa vest je ta da je prvi singl Ama koji govori o Erosovom povratku već dostigao milionske preglede na digitalnim platformama. Srećom po srpske fanove, Beograd se našao na dugoj listi prestonica koje su uvrštene u sklop njegove svetske turneje koja će trajati od septembra do maja 2023. godine. 

Za Erosa Ramacotija se vežu samo najbolji i najlepši epiteti. Vežu se i neke lepe, nostalgične uspomene, a činjenica je da u svojoj karijeri dugoj 35 godina prodao preko 70 miliona ploča, a njegovi apetiti ne jenjavaju. Njegov muzički opus obuhvata saradnje i sa Tinom Tarner, Džoom Kokerom, Andreom Bočelijem, Šer i Nikol Šerzinger. Takođe, od 1984. godine objavio je čak 11 studijskih albuma, tri kompilacije, tri albuma sa nastupa uživo i 37 unikatnih singlova. 

S obzirom na to da je prostor Štark Arene ogroman, kategorizacija ulaznica je pažljivo smišljena. Stoga, njihove cene se kreću u nekoliko nivoa i to po: 4500, 5000, 5500, 6000, 8000 dinara, a tu su i one za slušaoce koji žele u potpunosti da uživaju u njegovom performansu po ceni od 15000 dinara. Možete ih direktno kupiti na blagajni Štark arene ili putem zvaničnog sajta Ticktes servisa (za više informacija kliknite na baner ispod teksta) 

Nove pesme, veliki stari hitovi, više puta dokazan kvalitet i šarm ove vanserijske zvezde neki su od razloga zbog kojih ne treba da propustite nastup Erosa Ramacotija pred našom publikom u Štark Areni!

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

  Prijavi se na newsletter

  4 komentara o “Eros Ramazzoti

  1. Ovo je divno.Koji su vec vrhovni umetnici posetili Beograd.Steta sto je Emi Wajnhauz vec bila tako bolesna da je propao Koncert u Beogradu.Izuzetna umetnica .Steta sto su je Beogradjani onako izpluvali sto je bila u onom groznom stanju.Da su bili stvarno pravi njeni obozavatelji pratili bi malo njen zivot i znali bi u kojem je stanju.Jako tuzno da je to bjo njen zadnji konzert i zeo svet zna kako je lose prosla u Beogradu.Da su su je pljuvali i izvredjali imnogo jos losijih stvari.To nije zasluzila i ako je bila pijana.Tako se nije trebalo prema njoj postupiti.Posle toga mesec ili dva ta divna devojka i nevidjena umetnica je tako rano umrla.

   1. Nažalost u pravu si pokušala je da nam ispuni poslednju želju ali nije uspela a ovi maloumnici nemogu to da shvate.

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap