Književna boemija | Tvoj anđeo čuvar | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Književna boemija | Tvoj anđeo čuvar

| Sanjalica | 0 komentara
Književna boemija | Tvoj anđeo čuvar

 

Nikad nisam bila ničiji život. To znači da si nekom sve. Nisam ni znala da je to moguće. Možda sam, samo u trenucima velike koncentracije i rada na sebi, bila svoj život. I to samo kad se toga setim.

 

Da li ste nekad bili u prilici da slušate i gledate uživo beskrajno harizmatičnu Miru Bobić Mojsilović? Da li znate da se njeno fantastično stvaralaštvo proteže na svaki kutak umetnosti? Predstava Suze su OK sa divnom Tanjom Bošković, svima omiljena ‘Ljubavna pesma’ koja je posle jednog Mirinog gostovanja na televiziji postala himna mnogih dama, bestseleri ‘Baba nemoj ništa da me pitaš’ i ‘Azbuka mog života’ su samo delić iz njene plodonosne karijere. Međutim, knjiga Tvoj anđeo čuvar iz 2016. godine bi trebalo da se nađe u vašoj čitalačkoj rutini.

 

Zašto?

 

Dobro vam je poznata ona priča u kojoj devojka upoznaje dečka puna snova i nadanja. Oni se vole, ali ipak, nešto ne štima. Slabosti isplivavaju na površinu, a nesigurnosti su predvodioci svake bitke. Da li vam je poznata ona teza koja kaže da na kraju počinjemo da mrzimo ono čega se plašimo? Baš o tome govori Mirjana. Strah postaje samac u kući duše, tihi sused, neka užasavajuća bolest sa kojom ne želi niko da se suoči.

Ona je Lepotica dana (barem na društvenoj mreži Tviter). On je njen anđeo čuvar (ili je barem tako bilo na početku). Vole se ludo, žive slatko, ali kratko. Posle patnje i bola dolazi tuga, a posle nje strah i na kraju – ravnodušnost. Ili su ovo faze koje neko uspešno preskoči, a neko ne. Verujemo da će se na stranicama ovog bestselera pronaći svako. Jer je svako već preživeo ili doživeo slično ili isto.

Ljubitelji Mirinih romana kažu da je ovo zapravo Biblija svake žene. Knjigu možete nabaviti u svim Laguninim knjižarama, a i preko zvaničnog sajta izdavačke kuće Laguna.

Ukusi su definitivno različiti, ali kod ovakvih literarnih ostvarenja uspeh i ljubav prema pisanoj reči su univerzalni.

 

 

Izvor fotografija: www.laguna.rs

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap