Massimo Savić - Koncert | Bitefartcafe, 16. i 17. septembar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bitefartcafe Summer Stage

Massimo


Čest i očigledno rado viđen gost naše prestonice obogatiće letnju kulturnu sezonu sa dva koncerta u nizu.


Jedan od najlepših muških vokala na ovim prostorima, ne odustaje od tradicionalnih koncerata u Beogradu. Massimo će koncertima 16. i 17. septembra u klubu Bitefartcafe (Summer Stage) obradovati vernu publiku. Prema rečima organizatora, pevač nije želeo da se pomiri sa činjenicom da zbog vanredne situacije neće moći da zabavlja svoje slušaoce, te su ekspresno zakazani koncerti čim se ukazala prva prilika.

Massimo je u novembru prošle godine, takođe održao dva koncerta u nizu proslavljajući jubilej album ‘Vještina’.

“Vešto smo isplanirali ovu godišnjicu albuma koji ima posebno mesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi muzički život. Kada je Vještina nastala, pre 15 godina, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje.”, rekao je tada Massimo.

Masimo Savić, poznatiji kao Massimo, jedna od najvećih pop zvezda iz susedstva je prethodne godine proslavila još jedan jubilej – 35 godina od objavljivanja prvog albuma ‘Sjaj u tami’, tada kao pevač grupe Dorijan Grej (Dorian Gray). Nakon prestanka postajanja grupe 1986. godine Massimo započinje solo karijeru koja traje do danas. Tokom karijere objavio je 16 albuma samostalno i po 2 albuma zajedno sa sastavima Dorijan Grej i Labin Art Express.

Prepoznatljiv je po obradama stranih i domaćih pesama (Loše vino, ‘Bacila je sve niz rijeku’, ‘Delilah’…), pevao je i sarađivao sa poznatim muzičkim imenima kao što su Jura Stublić, Dino Dvornik, Arsen Dedić i Neno Belan. Takođe, učestvovao je na albumima grupa Ekatarina Velika, Denis & Denis i Film. Na najnovijem albumu snimio je duet sa Sergejom Ćetkovićem – ‘Nisam spreman’.

Massimo će i ovog puta izvesti svoje najveće hitove iz skoro četiri decenije duge karijere. Leto će zasigurno proći u znaku sjajnih koncerata u okviru Bitefartcafe kluba. Informacije o ulaznicama za ovaj koncert možete saznati klikom na baner ispod teksta.

Prepoučujemo

29

oktobar

Prepoučujemo

06

septembar

Prepoučujemo

01

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap