Iron Maiden - Koncert | Beograd, Štark Arena 2022
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Legacy of the Beast

Iron Maiden


Koncert koji će obeležiti 2022. godinu.


Kada je najpoznatiji hevi metal sastav na svetu Iron Maiden uvrstio Beograd u svoju svetsku turneju ‘Legacy of the Beast’, obožavaoci su pojurili da nabave svoje karte na vreme. Rezervišite 24. maj u svojim kalendarima, jer obećavaju neverovatan šou u Štark Areni.

Pored Beograda, čast da dočekaju Iron Maiden u ovom delu Evrope imaće i Bukurešt, Zagreb, Kijev, Sofija i Atina. Jedna od zanimljivosti je da je kompletna turneja inspirisana istoimenom mobilnom igricom, koja pored svojih standardnih funkcionalnosti nosi i specifičnu poruku. Brus Dikinson, jedan od najprepoznatljivijih pevača na planeti (koji je ujedno akademik, pilot i mačevalac) i dalje predvodi ovaj britanski bend koji od 1975. godine niže neverovatne uspehe.

Specijalni gosti koncerta biće nemačka grupa Lord of the Lost. U ovom muzičkom spektaklu je uživalo skoro 2 miliona ljudi širom sveta, a 2014. godine su poslednji put nastupali u Beogradu. Kada biste nekog muzičkog znalca pitali na šta ga ovaj bend podseća, setili bi se mnogih anegdota: od toga da je to bend čije omote albuma nosiš na majicama tokom srednje škole, da je to bend koji te natera da počneš da sviraš neki instrument, do toga da je to bend koji te natera da napraviš svoju muzičku grupu.

‘The Number of the Beast’, ‘Piece of Mind’ i ‘Powerslave’ su samo od nekih studijskih albuma sa kojih će izvoditi numere na predstojećem koncertu. Jedna od fascinantnih činjenica iz njihove biografije je i ta da su u svojoj istoriji odsvirali više od 2800 koncerata.

Već sada možete nabaviti svoje ulaznice za koncert Iron Maiden-a po cenama od 3900 i 4500 dinara na zvaničnom sajtu Tickets servisa kao i na svim prodajnim mestima ovog servisa širom Srbije. 

Već uveliko odbrojavamo do spektakla u Štark Areni koji će upotpuniti ove muzičke legende. Najavljuju sjajnu atmosferu, a do tada uvek se možete prisetiti hitova po kojima su prepoznatljivi.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap