Ed Sheeran | Beograd 2024 | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
+–=÷x

Ed Sheeran


Velika pop zvezda stže u Beograd.


Vest da će popularni Ed Sheeran (Ed Širan) konačno održati svoj solistički koncert u srpskoj prestonici buknula je ne samo na nacionalnom, već i na regionalnom nivou. I zaista, ne možemo dočekati taj 17. avgust kada ćemo na beogradskom Ušću uživati u najvećim hitovima jedne od najvećih zvezda današnjice.

Šta je ono što možemo reći o ovom simpatičnom Britancu, a da već niste znali? Ovaj pevač, tekstopisac, producent i glumac kaže da nedeljno napiše oko 25 pesama, od čega će na kraju jedna biti dobra i završiti na potencijalnoj listi novih hitova. Tokom prošlogodišnje porodične pauze, napisao je oko 250 pesama, od čega su 50 balade, a među njima i hitovi u kojima ćemo uskoro uživati. Ono što je neobično za njega jeste da svoje muzičke albume imenuje matematičkim znakovima, pa je tako i ove kalendarske godine izdao i aktivno promovisao dva albuma – “Oduzimanje“ i “Autumn Variations“, oba su dobila ogromna priznanja, a između ostalog, Ed Sheeran je sarađivao sa Aronom Desnerom iz benda The National na oba projekta.

Najveći Edovi fanovi znaju da većina njegovih pesama ima jedinstven prizvuk, magičan tekst, romantičnu notu i posebno značenje. Ed Sheeran je ujedno postao i prvi pevač koji je sa dve pesme dospeo na američku Top 10 listu najslušanijih singlova u istoj nedelji. Do marta 2017. godine, on je imao čak deset singlova sa jednog albuma na istoj listi, oborivši nekoliko rekorda. Singl Perfect dospeo na sve najveće muzičke liste, zbog čega je ovaj album proglašen najprodavanijim u 2018. godini. Naredne, 2019. uspeo je da proda preko 38 miliona albuma i 100 miliona singlova širom sveta, što ga čini najprodavanijim umetnikom na planeti.

Svoje karte po ceni od 8900, 10000, 12500 i 15000 dinara možete nabaviti direktno preko zvaničnog sajta Gig Stixa ili eFinity tickets i tako bukirati ovaj poseban datum u svojim kalendarima. Ed Sheeran će Beogradu te večeri sigurno dati posebnu notu.

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap