Rod Stewart | Koncert, Štark Arena | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
One Last Time

Rod Stewart


Britanska muzička ikona prvi put dolazi u Beograd.


Jedan od najuspešnijih izvođača našeg vremena, sa više od pola veka dugom karijerom, gostovaće u našoj zemlji. Legendarni Rod Stewart (Rod Stjuart) nastupiće u Štark areni 17. maja od 20 časova.

Ikona rokenrol i pop zvuka, rođena je 10. januara 1945. godine u Londonu. Sa svojim karakterističnom bojom glasa i nezaboravnim nastupima, Rod Stewart je ostavio dubok trag u svetu muzike. Počeo je kao pevač u nekoliko bendova pre nego što je nastao Faces, sastav sa kojim je nastupao šest godina. Međutim, solo karijera bila je ta koja mu je donela najveći uspeh.

Njegov muzički stil kombinuje rokenrol, bluz, kantri i pop, što je rezultiralo nizom hitova koji su oblikovali generacije. Njegova pesma ‘Maggie May’ postala je himna sedamdesetih godina, dok su Sailing, ‘Baby Jane’, ‘I Don’t Want To Talk About It’, ‘Do Ya Think I’m Sexy?’ i ‘Young Turks’ ostali popularni i decenijama kasnije.

Pored muzike, Rod Stewart je prepoznatljiv i po svojoj karakterističnoj frizuri, stilu i energičnim nastupima na sceni. On je, pored toga što je muzičar, pesnik i autor. Objavio je autobiografiju koja je otkrila mnoge aspekte njegovog života i karijere.

Muzička zaostavština je neosporna, sa više od 120 miliona prodatih albuma širom sveta. Dobitnik je brojnih nagrada, uključujući Grammy nagradu. Primljen je u Rock and Roll Hall of Fame kao solo umetnik i kao član benda Faces. Zahvaljujući muzičkom doprinosu i humanitarnom radu, 2016. godine je proglašen vitezom, tj. dobio je čuvenu titulu „Ser“.

Cene ulaznica za koncert u beogradskoj Štark areni iznose 4600, 5000, 5700, 6500, 6900, 7900, 9500, 9900, 10900, 12900, 16900, 22900 i 30900 dinara. Možete ih kupiti posredstvom Tickets servisa ili na blagajni Štark arene.

Rod Stewart ostvario je veliki uticaj na muzičku scenu, koji i dalje traje, inspirišući nove generacije umetnika koje održavaju njegov status legende u svetu rokenrola. Domaća publika imaće jedinstvenu priliku da se uveri u neprolazni kvalitet ovog popularnog pevača.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap