Massimo Savić - Koncert | Bitefartcafe, 2. i 3. jun 2022.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Bitefartcafe Summer Stage

Massimo


Čest i očigledno rado viđen gost naše prestonice obogatiće letnju kulturnu sezonu.


Jedan od najlepših muških vokala na ovim prostorima, ne odustaje od tradicionalnih koncerata u Beogradu. Massimo će u dva dana juna na letnjoj pozornici Bitefartcafe-a obradovati vernu publiku. Kako organizatori poručujuuju Massimo je odavno omađijao beogradsku publiku, a uvek posebni i intimni koncerti dešavaju se upravo u njegovom omiljenom klubu.

Masimo Savić, poznatiji kao Massimo, jedna od najvećih pop zvezda iz susedstva je prethodne godine proslavila još jedan jubilej – 35 godina od objavljivanja prvog albuma ‘Sjaj u tami’, tada kao pevač grupe Dorijan Grej (Dorian Gray). Nakon prestanka postajanja grupe 1986. godine Massimo započinje solo karijeru koja traje do danas. Tokom karijere objavio je 16 albuma samostalno i po 2 albuma zajedno sa sastavima Dorijan Grej i Labin Art Express.

Prepoznatljiv je po obradama stranih i domaćih pesama (Loše vino, ‘Bacila je sve niz rijeku’, ‘Delilah’…), pevao je i sarađivao sa poznatim muzičkim imenima kao što su Jura Stublić, Dino Dvornik, Arsen Dedić i Neno Belan. Takođe, učestvovao je na albumima grupa Ekatarina Velika, Denis & Denis i Film. Na poslednjem albumu snimio je duet sa Sergejom Ćetkovićem – ‘Nisam spreman’.

Massimo će i ovog puta izvesti svoje najveće hitove iz skoro četiri decenije duge karijere. Njegov koncert će zasigurno obeležiti letnju sezonu. Cene ulaznica su 1700 i 2200 dinara, podeljene su u kategorije u zavisnosti od bilizine bine i možete ih nabaviti posredstvom Tickets servisa. Detaljnije informacije o ulaznicama za koncert koji će se održati 2. i 3. juna sa početkom od 22 časa, možete saznati klikom na baner ispod teksta.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

  Prijavi se na newsletter

  4 komentara o “Massimo

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap