Massimo Savić - Koncert | Stadion Tašmajdan, 31. jul 2021.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
Tašmajdan

Massimo

Čest i očigledno rado viđen gost naše prestonice obogatiće letnju kulturnu sezonu.


Jedan od najlepših muških vokala na ovim prostorima, ne odustaje od tradicionalnih koncerata u Beogradu. Massimo će zadnjeg dana jula na Stadionu Tašmajdan obradovati vernu publiku. Prema rečima organizatora, koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka.

“Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?” izjavio je Massimo Savić.

Masimo Savić, poznatiji kao Massimo, jedna od najvećih pop zvezda iz susedstva je prethodne godine proslavila još jedan jubilej – 35 godina od objavljivanja prvog albuma ‘Sjaj u tami’, tada kao pevač grupe Dorijan Grej (Dorian Gray). Nakon prestanka postajanja grupe 1986. godine Massimo započinje solo karijeru koja traje do danas. Tokom karijere objavio je 16 albuma samostalno i po 2 albuma zajedno sa sastavima Dorijan Grej i Labin Art Express.

Prepoznatljiv je po obradama stranih i domaćih pesama (Loše vino, ‘Bacila je sve niz rijeku’, ‘Delilah’…), pevao je i sarađivao sa poznatim muzičkim imenima kao što su Jura Stublić, Dino Dvornik, Arsen Dedić i Neno Belan. Takođe, učestvovao je na albumima grupa Ekatarina Velika, Denis & Denis i Film. Na najnovijem albumu snimio je duet sa Sergejom Ćetkovićem – ‘Nisam spreman’.

Massimo će i ovog puta izvesti svoje najveće hitove iz skoro četiri decenije duge karijere. Njegov koncert će zasigurno obeležiti letnju sezonu. Informacije o ulaznicama za koncert koji će se održati u subotu 31. jula sa početkom od 21 čas, možete saznati klikom na baner ispod teksta.

Prepoučujemo

27

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap