Massimo Savić - Koncert | Stadion Tašmajdan, 18. septembar 2021.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Tašmajdan

Massimo

Čest i očigledno rado viđen gost naše prestonice obogatiće letnju kulturnu sezonu.


Jedan od najlepših muških vokala na ovim prostorima, ne odustaje od tradicionalnih koncerata u Beogradu. Massimo će zadnjeg dana jula na Stadionu Tašmajdan obradovati vernu publiku. Prema rečima organizatora, koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka.

“Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?” izjavio je Massimo Savić.

Masimo Savić, poznatiji kao Massimo, jedna od najvećih pop zvezda iz susedstva je prethodne godine proslavila još jedan jubilej – 35 godina od objavljivanja prvog albuma ‘Sjaj u tami’, tada kao pevač grupe Dorijan Grej (Dorian Gray). Nakon prestanka postajanja grupe 1986. godine Massimo započinje solo karijeru koja traje do danas. Tokom karijere objavio je 16 albuma samostalno i po 2 albuma zajedno sa sastavima Dorijan Grej i Labin Art Express.

Prepoznatljiv je po obradama stranih i domaćih pesama (Loše vino, ‘Bacila je sve niz rijeku’, ‘Delilah’…), pevao je i sarađivao sa poznatim muzičkim imenima kao što su Jura Stublić, Dino Dvornik, Arsen Dedić i Neno Belan. Takođe, učestvovao je na albumima grupa Ekatarina Velika, Denis & Denis i Film. Na najnovijem albumu snimio je duet sa Sergejom Ćetkovićem – ‘Nisam spreman’.

Massimo će i ovog puta izvesti svoje najveće hitove iz skoro četiri decenije duge karijere. Njegov koncert će zasigurno obeležiti letnju sezonu. Informacije o ulaznicama za koncert koji će se održati u subotu 18. septembra sa početkom od 21 čas, možete saznati klikom na baner ispod teksta.

Prepoučujemo

10

avgust

Prepoučujemo

10

novembar

Prepoučujemo

16

septembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap