Babe - Koncert | BitefArtCafe 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Volim život

Babe


Babe su ponovo na sceni.


Skoro pet godina nakon velikog koncerta u MTS dvorani, ponovo nas čeka nastup jednog od najznimljivijih srpskih rok sastava. Grupa Babe će održati koncert u BitefArtCafe-u, 4. aprila sa početkom od 22 časa.

“Strah od tuge i samoće mozak neće, ali moje srce te hoće i tablete za smirenje puna šaka da l’ je doza dovoljno jaka, a ti spavaš il’ si budna ova noć je tako čudna i nestvarna.“

Grupa ‘Babe’ je osnovana davne 1992. godine, i to od strane maestralnog Žike Milenkovića koji je svima prepoznatljiv kao gitarista i vokal sastava Bajaga i Instruktori. U ovom poduhvatu su mu se pridružili i Zoran Ilić, tadašnji gitarista grupe Riblja Čorba i Goran Čavajda, nekada bubnjar grupe Električni orgazam.

Tokom perioda od 1992. do 2000. godine kada je zvanično grupa završila sa svojim profesionalnim radom objavili su antologijske hitove koji pamte i mladi i stari, hitove čije stihove je teško zaboraviti i koji se sa setom ili srećom pevaju na koncertima, rođendanima i festivalima. Ko me ter’o, ‘Parodija života’, ‘Noć bez sna’, ‘Piksla od kristala’, ‘Mesnica’ su samo neke od pesama koje je teško zaboraviti. Godine 2013. ponovo se okupljaju i sa istim žarom pripremaju inovativne zvuke za publiku. Prethodnom prilikom, grupa je posle duže pauze predstavila četiri nove pesme, a naslovna numera imenovana je simbolično – Volim život.

Karte za koncert grupe ‘Babe’ su za stajanje i njihova cena iznosi 1900 dinara, možete ih obezebediti kontaktiranjem organizatora (klikom na informativni baner ispod teksta možete saznati sve detalja). Požurite i nabavite svoju kartu za ovaj spektakl.

Šta bismo vam drugo poželeli, nego da izistinski uživate u nekim davnim vremenima koja su obojena hitovima ove autentične grupe. Intimni prostor kluba u Mitropolita Petra 8 pružiće jedinstveno iskustvo najvećim obožavaocima ove rok grupe.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap