Babe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Volim život

Babe


Koncert koji smo dugo čekali je tu pred našim vratima i veoma mu se radujemo.


Kvalitetna pop i rok muzika je bila karakteristična za bivšu Jugu. Upravo tu jugonostalgiju pamtimo po fantastičnoj muzici koja nam je ulepšavala dane, a stihovi i dan-danas žive. I te kako nas je prijatno iznenadila vest da će srpska rok grupa Babe posle duže pauze održati veliki beogradski koncert 11. oktobra u Kombank dvorani sa početkom od 20h. Pored slavljenja jubileja, grupa će predstaviti i četiri nove pesme, a naslovna numera imenovana je simbolično – Volim život. Štaviše, za sve ljubitelje njihovog zvuka spremljeno je posebno iznenađenje – poklon novi CD sa singlovima i to na samom ulazu u svečanu salu Kombank dvorane.

”Strah od tuge i samoće mozak neće, ali moje srce te hoće i tablete za smirenje puna šaka da l’ je doza dovoljno jaka, a ti spavaš il’ si budna ova noć je tako čudna i nestvarna.”

Grupa ‘Babe’ je osnovana davne 1992. godine, i to od strane maestralnog Žike Milenkovića koji je svima prepoznatljiv kao gitarista i vokal sastava Bajaga i Instruktori. U ovom poduhvatu su mu se pridružili i Zoran Ilić, tadašnji gitarista grupe Riblja Čorba i Goran Čavajda, nekada bubnjar grupe Električni orgazam. Tokom perioda od 1992. do 2000. godine kada je zvanično grupa završila sa svojim profesionalnim radom objavili su antologijske hitove koji pamte i mladi i stari, hitove čije stihove je teško zaboraviti i koji se sa setom ili srećom pevaju na koncertima, rođendanima i festivalima. Ko me ter’o, ‘Parodija života’, ‘Noć bez sna’, ‘Piksla od kristala’, ‘Mesnica’ su samo neke od pesama koje je teško zaboraviti. Godine 2013. ponovo se okupljaju i sa istim žarom pripremaju inovativne zvuke za publiku.

Karte za koncert grupe ‘Babe’ su podeljene po zonama, pa njihove cene iznose 1400, 1800 i 2200 dinara. Mogu se nabaviti direktno na blagajni Kombank dvorane ili klikom na baner ispod teksta. Požurite i nabavite svoju kartu za ovaj spektakl.

Šta bismo vam drugo poželeli, nego da izistinski uživate u nekim davnim vremenima koja su obojena hitovima ove autentične grupe.

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap