Vulkanov sajam knjiga 2021 | Vulkan | Knjige
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Vulkan izdavaštvo

Vulkanov sajam knjiga


Oktobar je mesec knjiga, ali u drugačijoj formi.


U jednoj godini postoje događaji koji su za nas nezaobilazni. Događaji koji nas ispunjavaju beskrajnom radošću i željom da u njima u potpunosti uživamo. Sajam knjiga definitivno spada u tu grupu. Nedelja knjige je za većinu ljubitelja istih sveta nedelja.

Zbog zdravstvene situacije, brojni izdavači ipak pronalaze načine da dobrom knjigom pronađu put do znatiželjnih čitalaca, pa je izdavačka kuća Vulkan sve svoje napore uložila u to da se održi Vulkanov sajam knjiga u periodu od 11. do 17. oktobra. Po drugi put u kombinovanoj formi – u svim Vulkanovim knjižarama i na sajtovima www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs.

Sigurni smo da vas je ova vest oduševila, na prvom mestu uzimajući u obzir zdravlje svih nas. Ovo dešavanje omogućiće svim generacijama da uživaju u omiljenim knjigama, delima nagrađivanih pisaca, neprikosnovenim književnim klasicima, bestselerima i romanima domaćih autora. Vulkan izdavaštvo je obezbedilo besplatnu dostavu knjiga na kućnu adresu svima koji kupovinu izvrše putem njihovih sajtova tokom trajanja Sajma.

Takođe, kao posebno iznenađenje izdvajaju nova izdanja iz Vulkančić univerzuma. Toliko su kvalitetna i izuzetno tražena jer mališanima pomažu u razvoju kreativnih, motoričkih i intelektualnih veština i razumevanju svakog pojma oko njih. Verujemo da će im omiljene bajke, basne i dečji romani u tome pomoći, sve sa ciljem da im detinjstvo u datim okolnostima bude obojeno na najlepši mogući način. 

Pred čitaocima je veliki izbor naslova sa popustom do 70%.. Među njima je i saga o Skarlet i Retu u popularnom klasiku Prohujalo sa vihorom, zatim novo štivo francuskog pisca Gijoma Musoa, Život je roman. Njima se pridružuju i nastavak romana Deca zla – Ostrvo pelikana, zatim, bestseler Njujork Times-a Ne brini za sutra, a za sve ljubitelje knjiga neverovatne Sandre Braun, spremljen je i novi bestseler Klopka koji i ovog puta objedinjuje misteriju, elemente trilera i drame na jednom mestu.

Da li ste već spremili spisak štiva za ovogodišnju kupovinu?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap