Veče beogradskih priča | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Najveći kabare u Beogradu o Beogradu

Veče beogradskih priča


Veče o Beogradu na sasvim neobičan način.


Svako od nas je pomalo zaljubljenik u Beograd. Srpsku prestonicu koja odoleva vremenu, zakonima, tužnim i lepim događajima. Slavimo Beograd na nekoliko načina, a samo retki se usude da takvo uživanje podignu na viši nivo. Među njima je i Zoran Nikolić, autor velikog broja knjiga o istoriji Beograda, njegovom mentalitetu i stanovnicima. Pod nazivom Veče beogradskih priča, biće upriličen zanimljiv spektakl u formi kabarea, gde će Zoran kao domaćin svim posetiocima pružiti nesvakidašnji doživljaj.

Zoran Nikolić je upravo specifičan po tome što svaku priču o našem gradu ume da dočara na zanimljiv, duhovit i lep način. Samo se setite njegovih knjiga Beograd ispod Beograda ili ‘Masonski simboli u Beogradu’ da shvatite koliko je jedinstven u poslu kojim se bavi. Takođe, njegov bestseler u izdanju Lagune BG priče I-III predstavlja skup svedočanstava o svim onim neobičnim ljudima, istoriji grada i anegdotama zbog čega našu prestonicu još više volimo i poštujemo.

Predstava-kabare održaće se 18. januara sa početkom od 20h u Kombank dvorani. Pod parolom da je Beograd svakome prijatelj, publiku će obradovati brojnim fotografijama, izjavama, crtežima, kao i video formatima koji će svima približiti kakvu sve prošlost čuva ovaj grad.

Takođe, specijalni gosti će uveličati događaj. Popularni ansambl ‘Legende’ će na čelu sa omiljenim Ljubom Nikolićem izvesti neke od najlepših pesama, upotpunjujući atmosferu, dok će Slobodan Boda Ninković ispričati zanimljivosti o mestu koje je obeležilo njegovu karijeru i život umetnika. Osim njih, nama jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, Rada Đurić će iz ugla novinara preneti sve ono što ju je oduševilo tokom dugogodišnje karijere, a vezano je za njen voljeni Beograd.

Cena jednstvene ulaznice iznosi 800 dinara i možete je nabaviti direktno na blagajni Kombank dvorane ili putem njihovog zvaničnog sajta, kao i posredstvom Tickets.rs servisa.

Verujemo da ovu kalendarsku godine treba započeti na pravi način, a kako drugačije nego u ušuškanoj atmosferi beogradskog kabarea?

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap