Umeš li da čuvaš tajnu? | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Can You Keep A Secret?

Umeš li da čuvaš tajnu?

Režija: Eliz Duran


Ljubiteljke knjiga Sofi Kinsele, ovaj film morate pogledati!


Da, 2019. godina je sasvim sigurno zaslužila epitet izvanredne po pitanju sedme umetnosti. Pogotovo što na velikom platnu oživljvaju kako klasici, tako i ostvarenja čija su scenarija nastala na osnovu knjiških bestselera. Jedno od takvih jeste i Umeš li da čuvaš tajnu? (Can you keep a secret?) režiserke Eliz Duran. Ona je pred sobom imala neobičan zadatak – da sav onaj prepoznatljiv humor i šarm Sofi Kinsele prenese i u bioskope.

Sofi Kinsela je pre svega sinonim za jednu, jedinu Kupoholičarku. Čuvena Beki, strastvena šopingholičarka uspela je da postane jedna od omiljenih književnih junakinja zbog njenog beskrajnog optimizma, humora i određene doze ludosti. Toliko da je čitav ovaj serijal knjiga obavezan skoro u svačijoj kućnoj biblioteci. Da li ste znali da je Sofi pre Kupoholičarke napisala sjajne bestselere? Upravo je na osnovu jedne njene ljubavne knjige Umeš li da čuvaš tajnu? snimljen film koji pretenduje da zabeleži veliku gledanost.

Naime, u centru zbivanja nalazi se jedna Ema. Devojka koja nalikuje većini današnjih, savremenih pripadnica lepšeg pola. Radi posao u kojem želi da se ostvari, ima svoje svakodnevne bubice i veruje u pravu ljubav. Međutim, ta ljubav nikako da se pojavi, a Ema polako gubi nadu. Tu se ponekad uvuče i strah od letenja, ali se srećom u avionu uvek pronađu stranci koji će ponuditi ruku spasa uplašenoj putnici. Sutradan, oporavljena od stravičnog leta, upoznaje i svog novog šefa, čoveka koji će se ispostaviti da je isti stranac koji ju je tešio u avionu.

Hemija i zajednička interesovanja rade svoje, a Ema je tu da život u tom trenutku podredi svojim osećanjima. U glavnim ulogama su se našli Aleksandra Dadario (Alexandra Daddario) i Tajler Hošlin (Tyler Hoechlin).

U domaćim bioskopima, projekcije filma ‘Umeš li da čuvaš tajnu?’ počinju od 12. decembra. I to je sasvim lep period kada želite da zaokružite ovu godinu filmom koji prikazuje romantiku na jedan drugačiji i definitivno zabavan način.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap