Dugujem ti - Sofi Kinsela | Knjige | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Sofi Kinsela

Dugujem ti


Sofi Kinsela je sinonim za beskrajnu zabavu i uživanje. Knjiga Dugujem ti je dokaz za to.


Čini se da njene knjige sa velikom radošću čekamo, zato se oduševimo kada ih objavi potpuno neočekivano. Otkad je davne 2000. godine objavila Tajni svet snova jedne kupoholičarke, kreirala je celu jednu planetu književne zabave, smeha i lepih priča. Svaki njen roman je vrcav i pun zanimljivih opaski; svaka njena strana sadrži još komičniju situaciju nego što je prethodna imala, a sve je propraćeno velikom količinom smeha.

Ova priča ima svoj zanimljiv zaplet. Naime, u središtu ove knjige nalazi se Fiksi Far, draga, smotana, ali ipak snalažljiva devojka. Kao što njeno ime implicira – njen posao jeste da popravlja stvari, ljude i aktivnosti. Htela to ona ili ne.

“Nevolja sa mnom je u tome što nisam u stanju da zanemarim neke stvari. Smetaju mi. Vidim probleme i hoću da ih rešim, odmah, sada. Ne zovu me bez razloga Fiksi.“

Sa zanimljivom porukom da ljubav otpisuje sve dugove, knjiga ‘Dugujem ti’ je apsolutno čitljiva za svaki uzrast. Fiksi je fiksator tuđih problema, fleka na polici, svadbenih cvetnih aranžmana, ali nikako ne može da popravi sopstveni život i brige koje je svakodnevno muče. Uključujući i one slatke – ljubavne. Odjednom se nalazi u trouglu između dva muškarca koje će i sama kroz niz smešnih situacija pokušati da “dotera pod konac“.

Sve Sofine junakinje su na svoj način šašave, ali sa dovoljnom verom u sebe i svoje sposobnosti ne odustaju od zacrtanih ciljeva, ma koliko oni bili nedostižni. Setite se samo nama omiljene Beki, kupoholičarke koja ne zna za meru, ali zna da ljubav prijatelja, porodice i voljene osobe nemaju cenu. Zato je ovaj serijal knjiga jedan od najčitanijih, ne samo na britanskom, već i na evropskom i američkom tržištu.

Cena knjige ‘Dugujem ti’ u Laguna knjižarama iznosi 999 dinara. Obavezno nam javite prve utiske nakon čitanja još jedne porcije stvaralaštva Sofi Kinsele. Šta vam se najviše svidelo?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap