Soba leptira - Lusinda Rajli | Knjiga | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Lusinda Rajli

Soba leptira


Knjiga Lusinde Rajli u drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli.


Verovatno ste ovu frazu čuli nekoliko puta, ali ćemo je ponoviti – knjige su uvek u modi. Posebno ako dolaze iz pera omiljenih autora koji i posle mnogo godina ne gube na kvalitetu. Iako smo Lusindu Rajli nažalost skoro ispratili među zvezde, nakon smrti postala je popularnija zahvaljujući novom romanu pod nazivom Soba leptira, koji iako nije povezan sa serijalom Sedam sestara, nosi posebnu čar. 

 

„Zato, draga moja, jer žensko srce ume da bude nestalno i da voli više puta, a muškarci – i ako su spolja manje osećajni – kad jednom zavole, zavole zauvek.“ – Lusinda Rajli

 

Za one koji su manje upoznati sa Lusindinim stvaralaštvom, ona je pre svega kraljica porodičnih sagi koje su zasnovane na istorijskim činjenicama. Takođe, jedna od odlika njenih knjiga jeste momenat uključivanja više generacija, a svaka od njih nosi teret iz prošlosti. Upravo zbog velikog broja likova, knjiga ‘Soba leptira’ je bogata sjajnim dijalozima, tajnama i preokretima koje smo najmanje očekivali.

Glavni lik je Admiral haus, porodični dom Pouzi Montegju, žene koja svoju sedmu deceniju dočekuje okružena tajnama. Proganjaju je uspomene na detinjstvo u kojem je jurila leptire, ali taj dom polako postaje ruševina. Određen broj ličnosti se u jednom trenutku pojavljuje u njenom životu, uključujući temperamentne sinove i staru ljubav koja sa sobom nosi veliku tajnu. Šanse za novi početak i ljubav koja ne poznaje granice su motivi koji se konstantno provlače kroz stranice.

Osim što je sjajno napisana, knjiga ‘Soba leptira’ je ukrašena neobičnim ilustracijama leptira, pa samim tim dobija dodatno na misteriji. Puna cena ovog zanimljivog romana iznosi 1199 dinara, ali sa Laguninom klupskom karticom uštede su značajnije. Možete prošetati do bilo koje Laguna ili Delfi knjižare ili kroz nekoliko klikova poručiti preko zvaničnih sajtova.

Sigurni smo da ne postoje razlozi zbog kojih ne želite da se još jedno remek-delo Lusinde Rajli nađe na vašim privatnim policama. A mi čekamo vaše utiske i nadamo se samo najboljim.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap