Izgubljena sestra - Lusinda Rajli | Knjiga (Sedam sestara)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Lusinda Rajli

Izgubljena sestra


Sedmi deo bestselera Sedam sestara konačno u izlozima knjižara!


Kada bi savremena književnost uspela da na jednom mestu sažme sve fantastične serijale koji će se pamtiti i prepričavati za života, konkurencija bi bila velika. Međutim, istrajnost u održavanju kvaliteta jednog serijala drži upravo Lusinda Rajli, koja je oduševila čitalaštvo sa sedmom pričom iz serijala Sedam sestara pod nazivom Izgubljena sestra. Zbog čega je ova edicija toliko autentična?

Lusinda Rajli je definitivno unikatna književnica, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da je pisanje serijala mač sa dve oštrice. Sa jedne strane morate opravdati poverenje publike da će svaka naredna knjiga biti isto toliko interesantna, a sa druge strane pribojavate se činjenice da svoje verne čitatelje možete razočarati. Retki su serijali koji drže pažnju sa svakim sledećim štivom.

Prvo na šta pomislite kada neko spomene ovu irsku autorku jeste predani istraživački rad i lakoća zbog koje i nakon pročitanih 600-700 strana želite još. Čitav serijal je prožet poznatim i manje poznatim grčkim mitovima, a verujemo da se svaki ljubitelj ove sage upoznao sa mnogobrojnim kulturama sa svih svetskih kontinenata.

Iako je svaki lik fiktivan, ozbiljne i dokazane činjenice su umetnute u svaku priču. U knjizi ‘Izgubljena sestra’, u centru zbivanja je poslednja, ali i najmisterioznija sestra. Svaka od šest sestara D’Aplijez je prešla dugačak i izazovan put da bi saznala sve o svojim korenima. U ovoj ozbiljno zabavnoj avanturi, čitaoci će malo putovati od severa pa skroz do juga, usput svraćajući na stari kontinent, a i ne zaboravljajući početnu tačku i krajnje odredište. 

Već dugo knjiga ‘Izgubljena sestra’ zauzima prvo mesto na izdavačkim listama, a možete je pridodati i prethodnim nastavcima po ceni od 1299 dinara. Dostupna je u svim Laguna knjižarama širom Srbije.

Lepota romana Lusinde Rajli jeste što uz pomoću njih, baš iz vaše fotelje možete proputovati različitim kutcima sveta, što je čist dokaz koliko su talenat i mašta sjajna oruđa za rad.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap