Knjiga: Savin osvetnik - Vanja Bulić
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Vanja Bulić

Savin osvetnik


Novi roman Vanje Bulića za kompletno uživanje u predstojećim denima.


Domaći pisci će se uvek nalaziti na književnom pijedestalu. Pogotovo ako su svoju reputaciju gradili dugo i pažljivo. Vanja Bulić je ime koje se izgovara sa velikim poštovanjem, a njegova karijera je obojena sjajnim događanjima. Svoj radni vek je proveo kao novinar u pisanim i elektronskim medijima, a pisanje scenarija za dokumentarne filmove, TV serije i biografije je samo delić njegovog stvaralaštva. Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da je koscenarista jednog od najboljeg i najkvalitetnijeg domaćeg ostvarenja – Lepa sela lepo gore. 

Sada, na svoj književni put je ucrtao još jedno (i sudeći po komentarima čitalaca) neverovatno istorijsko štivo – knjigu Savin osvetnik.

 

„Ko se ne osveti, on se ne posveti.“

 

Tradicija i istorija našeg naroda su uvek bile glavne oblasti Vanjinog istraživanja. Njegov dar za sjajnu interpretaciju dešavanja je toliko prepoznat, da je svaka sledeća knjiga sveobuhvatnija i misterioznija. U centru zbivanja je znatiželjni i uvek avanturistički nastrojen novinar, Novak Ivanović. Ukoliko ste čitali neke od njegovih prethodnih romana, sigurno ste bili upoznati kroz kakva je putovanja ovaj neobičan vuk samotnjak prošao. Čak i pored porodice, imao je osobenjačku crtu i nezajažljivost koja je krasila njegovu ličnost.

Ovog puta, ikona Svetog Save biva ostavljena na različitim mestima zločina koje Novak pokušava da razume. Štaviše, inspiraciju za ovu priču Vanja Bulić je pronašao u sukobu nekih opštih i prepoznatljivih duhovnih vrednosti sa jedne strane, i surove, kriminalne realnosti sa druge strane. Kroz skoro 50 poglavlja uplovićete u priču koja je protkana maštom, istorijskim činjenicama, dolazeći do zaključaka o vama samima i uverenjima koje ste dugo zastupali. Domaći trileri poput ovih su uvek dobar povod za uživanje. 

Ovaj roman koji je upotpunjen i sjajnim tematskim fotografijama možete nabaviti u svim Laguna i Delfi knjižarama po ceni od 899 dinara ili direktno putem sajta izdavača. Kao član Kluba čitalaca, ostvarujete i odlične kvartalne popuste.

Dogodovštine Novaka Ivanovića su definitivno nezaboravne, upotpunjene misterijom i verovanjima koje je teško ignorisati. 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap