Poslednja seansa - Agata Kristi | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Agata Kristi

Poslednja seansa


Zbirka priča kreirana od strane najčitanije književnice na svetu.


Da su neki autori posle svoje smrti popularniji u prilog govori sve veća želja za čitanjem njihovih naslova. Zbog toga će klasici uvek biti u modi, bez obzira kojim jezikom i u kojoj vremenskoj instanci su pisani. Agata Kristi je dokaz da se takva genijalnost dešava jako retko, skoro pa nikad. Zbirci priča pod nazivom Poslednja seansa morate se prepustiti.

Iako smo njen opus vezivali samo za detektivske priče, svoj talenat je potvrdila i u pisanju o natprirodnom koje je spakovala u dvadeset kratkih pripovedaka. Ono što je autentično za Agatu Kristi jeste da njeni romani koji su pisani pre više od 100 godina uvek pri čitanju deluju sveže, sa modernim zapletima, zaključcima i inteligentnim likovima.

Ovog puta neobične utvare, duhovi, kao i medijumi se provlače kroz gotovo svaku stranicu. Takođe, jedna od glavnih karakteristika Agatinih knjiga jeste što nakon njihovih čitanja dobijate želju da uživate u svakom njenom narednom naslovu. Ne postoji osoba koja nije obožavala avanture čudnog, pronicljivog, ali jednako genijalnog belgijskog detektiva Herkula Poaroa, čije su sive male ćelije i sklonost ka perfekcionizmu rešili mnogo zamršenih slučajeva. 

Osim što je najprevođenija književnica na svetu, za Agatu Kristi su se vezivale brojne anegdote o kojima rado volimo da čitamo. Kao jedna od zanimljivosti navodi se ta da je barem jedna osoba iz njenog stvarnog života poslužila kao inspiracija za žrtvu u romanu, a njenu ljubav prema arheologiji pretočila je u poznati roman Ubistvo u Orijent ekspresu.

Upotpunite svoju kućnu biblioteku izdanjem ‘Poslednja seansa’ koje možete nabaviti u svim Lagunina i Delfi knjižarama po ceni od 899 dinara. Ukoliko više preferirate kupovinu iz fotelje na raspolaganju su vam i zvanični sajtovi na kojima kao deo Kluba čitalaca po posebnim pogodnostima možete imati ovu knjigu.

Da li ste spremni da zaplovite u novi svet mašte i misterije? Verujemo da će vas ‘Poslednja seansa’ držati budnim do ranih jutarnjih časova, a zasigurno će opravdati i reputaciju ove velike književnice.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap