Porodica Adams 2 (The Addams Family 2) | Film (2021)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Addams Family 2

Porodica Adams 2

Režija: Konrad Vernon


Omiljena mračna porodica dobija svoj sinhronizovani nastavak!


Čak iako nas sa svih strana dočekuju novi, filmski blokbasteri, uvek će blagu prednost imati klasici uz koje smo odrastali. Bez obzira u kom formatu se kreiraju, ostaje onaj lep osećaj koji vas obuzme tokom gledanja. Tako je i u slučaju jedne od omiljenih porodice na svetu – Porodice Adams koja će stići u bioskopske sale u sinhronizovanoj verziji za svaku generaciju.

Dok smo kao klinci uživali u različitom sadržaju, bilo da je on bio u filmskom ili animiranom formatu, uvek nam je ova porodica bila strašna, ali i te kako interesantna. Mortiša, Gomez, Sreda, Pagsli, ujak Fester i njihova posluga su krajnje autentični likovi.

U filmu ‘Porodica Adams 2’, glava porodice – Gomez shvata da su njegova deca odrasla i da polako gubi konce sa obrascima i ponašanjem koje prevazilazi tinejdžersko. Stoga, sopstvenom inicijativom, odlučuje da organizuje porodično putovanje i tako kreira nove uspomene. Međutim, i takve avanture sa sobom nose određenu cenu.

„Normalnost je iluzija. Ono što je normalno za pauka je haos za muvu.“ – Mortiša Adams

Ovo jedinstveno domaćinstvo je stvorio Čarls Adams davne 1938. godine. Od tada, popularnost ne jenjava. Iako na prvi pogled deluje da u potpunosti obiluje horor atmosferom, ipak je pokazano i dokazano da porodica Adams predstavlja jedan od stubova porodičnih vrednosti, a samim tim deca odrastaju okružena ljubavlju i pravilnim vaspitanjem.

Oni su prevashodno satirična verzija sanjane idealne američke porodice, ali čak i tako fiktivni – svesni su svog okruženja i stavova koje propagiraju. Nakon nekoliko uspešnih filmskih verzija, kreirana je i istoimena serija koja je postala planetarno prepoznatljiva.

Već sada možete rezervisati karte u omiljenom bioskopu i uživati u novim avanturama ove porodice. Na repertoaru će se naći od 28. oktobra.

Uvereni smo da će vam film ‘Porodica Adams 2’ držati pažnju i nasmejati kada se najmanje budete nadali. 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap