Porodica Adams | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Addams Family

Porodica Adams

Režija: Konrad Vernon, Greg Tirnan


Naša omiljena, horor porodica nam stiže u bioskope, ali ovog puta u drugačijem ruhu.


Sećate se onih momenata iz detinjstva kada ste jedva čekali da dođete iz škole, završite domaće zadatke i sklupčate se u fotelji gledajući omiljenu seriju? Nekima su crtani filmovi predstavljali pravo zadovoljstvo, dok je drugima k srcu prirasla neobična grupa junaka. Tu definitivno spada Porodica Adams (The Addams Family). Mračni, ali svoji i originalni, uspeli su da se nađu među najpopularnijim protagonistima poslednjih nekoliko decenija.

Neki je klasifikuju kao morbidnu zajednicu, a neki kao sasvim prosečnu. Međutim, ono što je karakteristično za njih jeste da ne prestaju da nas šokiraju. Iza skaradnih i strašnih likova, kriju se sasvim drugačije osobe koje plene dobrotom i junaštvom. Posle nekoliko televizijskih verzija crna komedija Porodica Adams dobila je filmsku verziju davne 1991. godine. Kasnije je nastala i nama poznata televizijska serija. Štaviše, ovaj film, a i njegovi nastavci su proglašeni najboljim horor filmovima poslednje dekade dvadesetog veka. Ovog puta, sinhronizovana verzija je isto toliko bizarna, a opet autentična. Priznajte da nemate omiljenog člana porodice Adams, jer je svaki jedinstven.

Režiseri filma ‘Porodica Adams’ su se i ovog puta potrudili da vas radnja neprestano šokira. Sigurno se sećate šarmantnog Gomeza Adamsa, nosioca trona porodice Adams i zaljubljenika u noževe i kućne akrobacije? On je beskrajno zaljubljen u svoju koketnu suprugu, Mortišu Adams, atipičnu domaćicu koja obožava svoju decu, Sredu i Pagzlija. Njih dvoje su toliko mračni i maštoviti u svojim kreacijama, da ih je teško ignorisati. Naravno, svaka zajednica ima svog ljubimca, a u slučaju ove to je definitivno takozvana Ruka. Ona pravi mađioničarske akrobacije i ne odvaja se od svog čuvara – batlera Larča, stamene figure koja podseća na modernog Frankeštajna. Kasnije im se pridružuje i Gomezov izgubljeni brat Fester koji se vratio iz Bermudskog trougla, pokušavajući da se seti svog prethodnog života.

Film ‘Porodica Adams’ na bioskopski repertoar u Srbiji stiže 7. novembra, a prikazivaće se u originalnoj i sihronizovanoj verziji. Verujemo da će najmlađi uživati u avanturama ove porodice koja je na toliko načina jeziva, a ipak toliko omiljena.

Da li su Gomez, Mortiša i Fester Adams opravdali vaša očekivanja? Javite nam utiske!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap