Poklanjam ti zvezde - Džodžo Mojes | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Džodžo Mojes

Poklanjam ti zvezde


Novi roman Džodžo Mojes kojeg su čekale sve generacije!


Bez obzira koje godišnje doba je u toku, njegove potencijalne nedostatke možemo ublažiti dobrom knjigom. I ti nedostaci su dobri ako ih pretvorimo u prednosti. Kvalitetno štivo je sve. Pogotovo ako vas tera na neprestano čitanje i prelistavanje u potrazi za novim avanturama. Džodžo Mojes je neko ko je davno zacementirao svoju poziciju u književnom svetu. Novim romanom Poklanjam ti zvezde obradovala je mnoge čitalačke zaljubljenike.

Ona je neko ko uspeva da i najteže životne događaje oboji najtananijim emocijama, a u svaki susret, aktivnost ili dijalog unosi svoj talenat koji je prepoznat širom sveta. Podsetimo se njenog prvenca Ne oklevaj ni tren kroz koji opisuje neobičnu priču o požrtvovanosti jedne žene tokom ratnog perioda, a odmah zatim smo se zaljubili u njenu trilogiju u kojoj je glavni lik vrcava Luiza Klark. Ova knjiga je doživela mnogo reizdanja na više od 20 svetskih jezika, a pretočena je i u istoimeni film.

 

„Teraj sebe uvek dalje. Nemoj da pristaješ na kompromise. Ponosno gazi tim svojim nogama na crno-žute pruge.“ – Džodžo Mojes

 

Kroz stranice najnovijeg romana ‘Poklanjam ti zvezde’ u centru zbivanja je ne jedna, već nekoliko žena. I to ne bilo kakvih, već nezavisnih, slobodnih od drugih mišljenja i života, spremne da ostvare svoje snove. Među njima je i Alis Rajt, devojka koja se kaje zbog svojih izbora, ali ne želeći da izgubi sebe, traži sreću na drugom kraju sveta. U tome joj pomaže njena prijateljica Mardžeri. 

Cena ovog ljubavnog štiva iznosi 999 dinara, ali ako je naručujete sebi ili dragoj osobi za poklon i to preko zvaničnog sajta Vulkan izdavaštva možete je dobiti po specijalnoj ceni. Takođe, sa Vulkanovom klub karticom, na raspolaganju su vam brojne druge pogodnosti. 

Svaka knjiga ove britanske spisateljice je unikatna. Sigurni smo da ćete i u ovoj pronaći svoje zrnce sreće i zadovoljstva.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap