Zauvek moj dragi - Džodžo Mojes | Knjige | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Džodžo Mojes

Zauvek moj dragi


Neke ljubavne priče su upravo takve – ljubavne. I ne želimo da čitamo o njihovom kraju.


Samo knjigoljupci znaju kako papirne stranice leče. Tugu, melanholiju, srećna i manje srećna osećanja. Neke knjige su napisane samo da bismo se podsetili kako život na razne načine ume da nas iznenadi. Na prijatan i ne toliko ugodan način.

Knjiga Zauvek moj dragi je pravi primer toga. Džodžo Mojes je dokaz kako kontinuiranost i posvećenost nalaze put do svakog čitaoca. Ova knjiga je i dalje tražena. Predstavlja finalnu završnicu bestselera Dok nisam srela tebe i Posle tebe. Luiza Klark će uvek biti jedan od naših omiljenih knjiških protagonista.

Džodžo Mojes (Jojo Moyes) je jedna neverovatno kreativna i empatična osoba, koja je svoj dar dobrog i emotivnog procenjivanja prenela na papirne stranice. Rođena je 1969. godine u Londonu, a od malih nogu je pokazala neverovatan talenat za pisanje. Nakon završenih studija 1992. godine, novinarsku karijeru je započela u nekoliko dnevnih, nedeljnih i mesečnih publikacija. Od 2002. godine, pažnju i talenat je posvetila samo pisanju, uključujući i povremene kolumne. Kako je izjavila da joj je porodica inspiracija, takav emotivan priliv energije je doveo do objavljivanja više od 10 knjiga, od kojih su gotovo sve bile (a i dalje su) bestseleri.

Sećate se neverovatno dopadljive Luize Klark? Devojke čiji osećaj za pravdu, beskrajna empatija i ljubav prema ljudima je čine savršenom prijateljicom, kolegom i devojkom. Osoba koja sa druge strane nema sreće u poslovnom životu, dok joj je ljubavni doživeo neverovatne avanture. Verujemo da ste gledali istoimenu filmsku ekranizaciju prvog dela, a suze i osmesi su bili propratna reakcija ove ljubavne drame.

Ovoga puta, Luiza je prihvatila ponudu za posao u Sjedinjenim Američkim Državama, ostavljajući za sobom porodicu i ljubav simpatičnog Sema. Brojne tajne, pretpostavke i na kraju čudne istine čine ovaj roman toliko čitljivim. A uspomene izviruju sa svih strana. Njena izjava da: uvek jednom nogom na nekom drugom mestu. Nikada zaista srećna. Gde god da si, ona jedna polovina doziva drugu“,  je najbolje opisuje. Verujemo da knjigu ‘Zauvek moj dragi’ nećete ispuštati iz ruku, toliko je divno lepa i poučna.

 

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap