Knjiga: Neznanka sa Sene - Gijom Muso | Vulkan
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Gijom Muso

Neznanka sa Sene


Omiljeni savremeni francuski autor se vratio sa novim štivom.


Od kada je Gijom Muso 2004. godine postao kulturološki i književni fenomen, svet je postao oduševljen njegovim štivom i to sa razlogom. Novom knjigom pod nazivom Neznanka na Seni, uvodi nas u malo drugačiji, malo maštovitiji i misteriozniji Pariz od onog na koji smo navikli.

Neki kažu da se prava ljubav poznaje po tome što shvatiš da je jedina osoba koja može da te uteši, upravo ona koja te je povredila. I čini se da je ovo jedna od poruka koju ovo štivo nosi. 

 

„I s poslednjim dahom shvatam sve: da vreme ne postoji, da je život jedino što imamo, da ga nikada ne treba prezreti, da smo svi mi jedno, i da će nam ono najvažnije uvek izmicati.“, Gijom Muso

 

Svako njegovo delo počinje nekom anegdotom ili misterioznim ubistvom. Naime, u pariškoj hladnoj noći, nekoliko dana pred katolički Božić, pronađena je devojka na obali zaleđene Sene. Živa, ali se ničega ne seća. Uskoro uspeva da pobegne iz bolnice, nestaje bez traga i bez cilja, ali analize otkrivaju da je ona slavna pijanistkinja Milena Bergman.

Međutim, ono što se stvarno ne uklapa jeste da je ova umetnica već godinu dana mrtva, poginuvši u avionskoj nesreći. Za ovo klupko misterije, čuvena inspektorka Roksana Monkrestjen se prijavljuje da ga razreši, a na tom putu joj stoji Milenin bivši verenik koji otkriva mnoge detalje iz njihovog zajedničkog života i karijere koja je ponekad predstavljala teret.

Svoj primerak knjige ‘Neznanka sa Sene’ možete već sada kroz nekoliko klikova nabaviti na zvaničnim sajtovima Vulkan izdavaštva i Vulkan knjižara po sniženoj ceni od 849 dinara, pri čemu ćete značajno uštedeti.

Uvereni smo da će vam ova knjiga biti prava poslastica za ove predstojeće, sunčane dane. A sa ovakvim trilerom, sigurni smo da je ‘Neznanka sa Sene’ pravi izbor. Uživajte!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap