Život je roman - Gijom Muso | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Gijom Muso

Život je roman


„Bio sam toliko blizu tebe, da mi je hladno kad sam pored drugih.“, Gijom Muso


Strana književnost će uvek biti na ceni. Pogotovo klasici kojima se iznova i iznova vraćamo i podsećamo da je lepota života upravo u sitnicama koje nam stavljaju osmeh na lice. Francuska književnost je jedna od najlepših, najrasprostranjenijih i najkvalitetnijih. Gijom Muso je sinonim za nešto što je vanvremenski jer je on dokaz da pisana reč može pomeriti planine i otključati svetove. Njegova nova knjiga Život je roman nam je upravo bila potrebna. Jer je tajming kod Gijoma najvažniji.

Da li se sećate njegovog prvenca iz 2007. godine – Zato što te volim? Kod nas je ovaj roman bio bojažljivo propraćen jer smo bili nesvesni fantastičnih reakcija inostranih čitalaca i priče koju je i te kako umeo da napiše. Štaviše, i njegova biografija je zanimljiva. Po zanimanju je profesor ekonomije, ali u duši filmofil i ljubitelj pisane reči. Njegovi romani se 13 godina kasnije prodaju u nekoliko miliona primeraka, prevedeni na preko 40 svetskih jezika, a za sve romane su otkupljena i filmska prava.

 

„Ljubav je uvek opasna. Voleti znači nadati se uprkos riziku od gubitka svega. Ponekad, voleti podrazumeva prihvatanje da ćeš voleti više nego što ćeš biti voljen.“

 

U knjizi ‘Život je roman’, u centru zbivanja su dve paralelne priče i svaka je potresna na svoj način. Na jednom kraju sveta se desila otmica ćerke slavne spisateljice Flore Konvej, a na drugoj svoje slomljeno srce leči pisac nezapamćenog talenta, ali nepostojeće volje i želje za životom. Sudbina ovo dvoje ljudi spaja na neočekivani način, čime će ova misteriozna priča dobiti svoje razrešenje pri samom kraju.

Upotpunite svoju kolekciju ovim romanom kupovinom u izdavačkoj kući Vulkan ili putem njihovog sajta po ceni od 899 dinara.

Da li vam je knjiga ‘Život je roman’ ispunila očekivanja? Gijom Muso je zasigurno jedan od najomiljenijih savremenih autora, koji nam i u skoroj budućnosti obećava dobre priče.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap