Lords of the Sound | Koncert | MTS dvorana 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
The Music of Hans Zimmer

Lords of the Sound


Filmska muzika najpopularnijeg kompozitora na svetu na korak od vas.


Lepota sedme umetnosti jeste u tome što putem nje možemo saznati, upoznati i zavoleti određene segmente koji nam automatski poboljšavaju utisak o samom delu. Čarolija filmske muzike je ono što prvo uočavamo i čujemo kada gledamo novu priču.

Odavno je poznato da je trenutno u kreiranju filmske muzike bez sumnje najcenjeniji nemački kompozitor – Hans Cimer (Hans Zimmer), čije ime se, između ostalog, nalazi na listi Top 100 živih genijalaca koju je objavio Dejli Telegraf. Ono zbog čega je srpska javnost oduševljena jeste vest da će 25. septembra sa početkom u 20 časova u beogradskoj MTS dvorani, internacionalni koncertni orkestar Lords of the Sound izvesti neke od najpoznatijih kompozicija Hansa Cimera.

Ono po čemu je ovaj sastav prepoznatljiv jeste pravljenje magične atmosfere ispunjene simfonijskim zvucima, energijom savremenih muzičkih pravaca, živopisnim efektima, scenama iz vaših omiljenih filmova, kao i prisustvom dvoje planetarno popularnih solista – Margarite Meleško i Jaroslava Radionenka i njihovog hora. Dirigent je Šahrok Fatah Aiminzade.

Stoga, svi koji će početkom jeseni prisustvovati ovom spektaklu, će bez sumnje uživati u najlepšim zvucima iz antologijskih filmova – Dina, ‘Pirati sa Kariba’, ‘Početak(Inception)’, ‘Betmen’, ‘Nemoguća misija’, ‘Perl Harbur’, ‘Šerlok Holms’ i mnogim drugim. Verujemo da ćete se automatski prepustiti uživanju čim budete čuli melodiju iz vama omiljenog animiranog filma Kralj lavova koja je Cimeru donela Oskara i nekoliko drugih, prestižnih nagrada.

Ulaznice za koncert ‘Lords of the Sound’ već uveliko rezervišu. Njihove cene iznose 4000, 5000, 6000 i 7000 dinara. Možete ih direktno kupiti u samoj Dvorani ili na prodajnim mestima Tickets.rs distributera širom Srbije.

Da li ste već krenuli sa podsećanjem Cimerovih kompozicija, nestrpljivo čekajući da budu i uživo izvedene? Verujemo da će ovo za vas predstavljati spektakl, stoga vam želimo ugođaj koji može da pruži samo ‘Lords of the Sound’.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap