Knjiga: Kuća bez sećanja | Donato Karizi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Donato Karizi

Kuća bez sećanja


Karizijevo novo remek-delo vas čeka u srpskim knjižarama.


Bez obzira gde se nalazili, u kakvoj se situaciji našli ili u kakvom ste raspoloženju – knjiga je uvek odani prijatelj koja će vas slušati, osluškivati i biti tu kada ne ide sve kako ste zamislili. Pogotovo ako sebe ne možete da zamislite bez omiljenog štiva u okruženju koje vama prija. Među tom feel good“ literaturom spadaju bez zadrške sve knjige planetarno popularnog, italijanskog autora Donata Karizija koji je objavio novi, već sada, bestseler pod nazivom Kuća bez sećanja.

Mnogi ljubitelji njegovog štiva će se složiti da je ovo jedna od njegovih najtemeljnijih i najkvalitetnijih knjiga. Složićemo se da se sa čitanjem svake stranice budi osećaj da smo na svom terenu, kao da smo kod kuće i da nam je trebalo samo to da nam upotpuni dan.

Knjiga ‘Kuća bez sećanja’ zapravo drugi deo trilogije o Pjetru Gerberu, neobičnom dečjem psihologu, takozvanom „uspavljivaču dece“ u čije ruke zapadaju krajnje misteriozni slučajevi. U centru zbivanja je Niko, koji je pre određenog vremena nestao zajedno sa svojom majkom, a onda je sasvim iznenada jedne noći pronađen – živ i potpuno zdrav. Međutim, on ne govori i u stanju je šoka. U tom momentu, Gerber se posvećuje Nikovom ozdravljenju, dok se sa druge strane trudi da svoje životne krhotine skupi i sklopi u jednu celinu.

Ono po čemu je Karizi prepoznatljiv, a što ujedno prati i njegov prvi roman Šaptač jeste maestralno sklapanje priče kroz misteriozne slagalice i kratka poglavlja. Svaki lik je u potpunosti verno dočaran, a u glavi vam se stvara slika svakog pasusa, pri čemu dobijate celokupnu perspektivu o konkretnom zločinu koji se odvija među stranicama. 

Po ceni od 999 dinara već sada možete upotpuniti svoju kolekciju Karizijevih romana i tako gustirati svaku stranicu, rečenicu po rečenicu. Takođe, ukoliko ne stižete da posetite neku od Vulkanovih knjižara, uvek vam je na raspolaganju i njihov zvanični sajt.

Da li možete da pretpostavite kakva je završnica romana ‘Kuća bez sećanja’?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap