Film: Kapetan Marvel 2 | The Marvels (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Marvels

Kapetan Marvel 2

Režija: Džejms Gan


Nastavak sage o ovom ženskom superheroju od jeseni u bioskopima.


Ženske superheroine su u modi, bez obzira o kojoj umetnosti je reč – književnoj, pozorišnoj ili koncertnoj. Upravo je sedma umetnost doživela svoju katarzu u kreiranju neverovatnog sadržaja koji je prilagođen svim generacijama. Filmom Kapetan Marvel 2 otkrićete zbog čega su ovakve heroine vredne vašeg slobodnog vremena. 

Čuveni Marvel studio je za početak novembra najavio nastavak o jednoj od najvećih junakinja u njihovom univerzumu. Nakon velikog uspeha filma iz 2019. godine sa Bri Larson i Semjuelom L. Džeksonom, sada se pred Kerol Denvers postavljaju neki novi ciljevi i avanture koje je nemoguće ignorisati. Pored njih, ispred ekrana će se naći i Zavi Ešton, Mohan Kapur, Nia Dakosta, Zenobia Šrof, Sagar Šaik i Park Seo-Džon.

Podsećanja radi, film nas vodi na neobičnu planetu, prestonicu Krijskog carstva u 1995. godinu, na kojoj pripadnica klana Starfors – Vers pati od amnezije i sanja vizije u kojima je nepoznata starica, a ujedno i njen mentor uči kako da kontroliše svoje emocije. Vrhovni komandant, zapovednik Krija želi da testira Vers i otkrije koliko je disciplinovana u tom smislu.

Međutim, zbog različitih komplikacija na tom putu i postepenom povratku njenog pamećanja otkriva da je ona zapravo Kerol Denvers, odnosno kapetan Marvel koja je zadužena da spasi preživele Skrule, posebne stanovnike koji su okruženi strašnim neprijateljima. 

Sada, nekoliko godina kasnije, ona i njen neprijatelj Nik Fjuri se ponovo susreću, sa suprotstavljenim stavovima i ciljevima. Pred njom je težak zadatak – ravnoteža destabilizovanog univerzuma, uključujući i prijateljstvo sa Kamalom Kan i Monikom Rambo, zaboravljenom nećakom.

Pošto je prvi deo zaradio preko 1,1 milijardi dolara širom sveta, što ga je učinilo prvim superherojskim filmom sa ženskim glavnim likom koji je zaradio preko milijardu dolara, kao i petim najuspešnijim filmom iz 2019. godine – cela postava očekuje identičan uspeh uzimajući u obzir koliko je lik Kerol Denvers uticao na pojavu novih, podjednako važnih likova iz ženskog univerzuma.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap