Kapetan Marvel | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Captain Marvel

Kapetan Marvel

Režija i scenario: Ana Boden, Rajan Flek; Dženeva Robertson Dvort (scenario)


Marvelov studio nam donosi novi, nesvakidašnji film i novog heroja. I to ne heroja na kakvog smo navikli, već kao retko do sada – ženu heroja!


Ovaj naučnofantastični film prati lik Kerol Denvers, koji se prvi put u Marvelovim stripovima pojavljuje još pre pola veka. Kerol, odnosno Kapetan Marvel postaje heroina posle velike nesreće koja je zadesi, kada gubi pamćenje na pređašnji život, ali biva spasena od rase plemenitih ratnika koji je pretvaraju u jednu od njih. Time dobija moći koje prevazilaze ljudske sposobnosti, sposobnost da ima duži život, da bude snažnija i superiorna u odnosu na ostale. Dok pokušava da odmota čvor prošlosti, nailazi na Nika Fjurija koji joj pomaže u istraživanju iste. Sve se to dešava dok se planeta Zemlja nalazi između rata dve vanzemaljske rase.

Radnja 21. Marvelovog filma je smeštena u, takođe nesvakidašnji period za njihova ostvarenja, devedesete godine prošlog veka. Heroinu Kapetan Marvel glumi Bri Larson (Brie Larson), a prate je sjajni Semjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson), Ben Mendelson, Džad Lou i drugi.

Da li će Kapetan Marvel saznati ko je ona zapravo? Da li će pobediti sile zla i spasiti planetu zemlju koja je na rubu uništenja? Da li je Marvel prevazišao sebe i napravio najbolji film do sada? Ostaje nam samo jedno da bismo saznali!

 

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap