Knjiga: Ja - Elton Džon | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Elton Džon

Ja


Ono što je sjajno u rokenrolu jeste činjenica da neko poput mene može postati zvezda.


Svaki put kada jedna javna ličnost (pogotovo ukoliko je na lep i humanitaran način opravdala svoju reputaciju) objavi svoju biografiju, vlada veliko oduševljenje. Romanu nazvan jednostavnim nazivom Ja smo se i te kako obradovali. Posebno jer je došao iz pera mnogima omiljenog, luckastog Eltona Džona, genija koji prevazilazi granice talenta i hrabrosti.

Britanski kantautor je 2020. godine napunio 73 godine i čini se da svojim duhom večnog dečaka prkosi vremenu. Taj duh je opisan i u filmu Rocketman, koji je takođe jedna vrsta njegove biografije.

A da li ste znali da je Elton Džon održao koncert u srpskoj prestonici, daleke 1984. godine u tadašnjoj Hali Pionir? Tom prilikom su karte nestale velikom brzinom, a tada je direktno izveštavao i naš proslavljeni muzičar Dejan Cukić koji je ujedno dobio i tu čast da prevede ovu autobiografiju. Kako i sam Cukić ističe, u njegove ruke je dospela najzabavnija knjiga koja u potpunosti govori o prednostima, manama i dogodovštinama jedne neobične rok zvezde.

Međutim, bez obzira na njegov dokazani međunarodni uspeh, ono što Eltona Džona posebno izdvaja od drugih jeste njegov altruistički duh i humanitarna strana ličnosti prepoznata od strane mnogih. O sopstvenoj dobroti i spremnosti da pomogne drugima u nevolji ne voli mnogo da priča, ali decenijama kasnije i te kako pokazuje. Ceo život je posvetio muzici i samom scenom vlada kao neprikosnoveni kralj zabave i kvalitetnog zvuka. Vlasnik je više od 1000 pari naočara i upečatljivih scenskih kostima, a tokom dosadašnje karijere koja traje više od pet decenija izdao je impozantan broj albuma i hitova.

Svoj primerak Eltonove autobiografije možete nabaviti direktno u svim Lagunina i Delfi knjižarama po ceni od 1099 dinara ili kupovinom iz vaše fotelje putem njihovog zvaničnog sajta. Takođe, kao član Kluba čitalaca, ostvarujete i dodatne pogodnosti pri svakoj kupovini.

Prilikom čitanja ovog temeljnog štiva naš je savet da istovremeno pored sebe imate i pristup internetu kako biste upoređivali i tražili zanimljive anegdote i činjenice koje je Elton Džon podelio u knjizi. Garantujemo vam upotpunjen gušt što je i cilj ovakvog jednog bestselera.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap