Rocketman | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rocketman

Rocketman

Režija: Dekster Flečer | Scenario: Li Hol


Film ‘Rocketman’ je zasnovan na istinitoj fantaziji. Da, dobro ste pročitali – istinita fantazija.


‘Rocket Man’ je singl jednog od najpopularnijih pevača prošlog veka, objavljen 1972. godine. Ime osobe koja je otpevala ovu pesmu je Redžinald Dvajt. Ovo ime vam nije baš toliko zvučno koliko se očekuje da bude za umetnika o čijem životu se snima film. Možda kada bi probali sa njegovim umetničkim imenom i rekli vam da je to zapravo Elton Džon (Elton John)? Da, sad vam je već jasnije.

Ove godine, stiže nam (auto)biografski film o životu Eltona Džona, film koji će pokušati da vam dočara život mladog muzičara iz malog grada koji je uspeo da se probije do samog vrha i postane jedna od ikona pop muzike. Film ‘Rocketman’ je inspirativna životna priča koja će pokušati da vam dočara Eltonov život kroz njegove omiljene pesme i upoznati sa neverovatnom transformacijom stidljivog klavijaturiste u pop zvezdu koja je uzdrmala muzičku scenu tog vremena.

Radnja će pratiti njegovu izuzetno značajnu saradnju sa tekstopiscem Bernijem Topinom (Bernie Taupin), borbu sa nedozovljenim supstancama, depresijom i prihvatanjem seksualnog opredeljenja. Nesvakidašnji nastupi i raznovrsni stilovi oblačenja je prva pomisao na ovu zvezdu, ali naravno da je značajnije istaći veliki broj hitova koji su se nalazili u samom vrhu muzičkih top lista.

Elton Džon je sam učestvovao u stvaranju filma kao jedan do producenata, a sve njegove uspone i padove će pokušati da vam prenese Taron Edžerton (Taron Egerton) i to ne samo glumom već i pevanjem. Sa njim će igrati još i Džejmi Bel (Jamie Bell), Ričard Maden (Richard Madden), Džema Džouns (Gemma Jones) i drugi. Svetska premijera filma ‘Rocketman’ će se održati 16. maja na filmskom festival u Kanu, dok ćemo mi moći da uživamo u ovom ostvarenju u domaćim bioskopima od 30. maja.
Svi ljubitelji i poštovaoci dela Eltona Džona, iskoristite priliku da uživate u dva i po sata dugoj priči o njegovom životu.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap