Film: Isterivači duhova: Ledenja pretnja | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ghostbusters: Frozen Empire

Isterivači duhova: Ledenja pretnja

Režija: Džil Kenan


Isterivači duhova na jedan potpuno nov i svakako duhovit način.


Filmskim iznenađenjima nikad kraja. Pogotovo onim koje smo dugo čekali na bioskopskim platnima. Navikli smo da viđamo ostvarenja koja su nastala kao rimejk popularnih klasika. Novi film Isterivači duhova: Ledena pretnja predstavljaće pravo iznenađenje, kako za one koji vole ovu franšizu, tako i za gledaoce koji nisu imali prilike da u njoj uživaju. 

Da li ste zapravo znali da su Isterivači duhova proglašeni najuspešnijom komedijom osamdesetih i to sa zaradom od 300 miliona dolara? Toliko su uticali na popularnu kulturu, da je nemoguće zaboraviti zaraznu naslovnu numeru ili logo nama omiljenih duhova koji se pojavljuju kao obeležje na svim promotivnim materijalima i dešavanjima.

Podsećanja radi, prvi i originalni “Isterivači duhova“ su snimljeni daleke 1984. godine i prate trojicu neobičnih profesora parapsihologije, Pitera Venkmana (Bil Mari), Rejmonda Stanca (Den Akrojd) i Egona Špenglera (Harold Ramis) koji, nakon što su izbačeni sa Univerziteta Kolumbija, pokreću sopstvenu kompaniju za istraživanje i uklanjanje paranormalnih aktivnosti. U međuvremenu su uspeli da usavrše i razviju hi-tech opremu pomoću koje love duhove i vraćaju ih odakle su došli.

Usled povećanog obima posla, pridružuje im se i četvrti član, Vinston Zedmor (Erni Hadson). Skoro 4 decenije i tri nastavka kasnije, obradovala nas je informacija da ćemo uživati u novim njujorškim avanturama porodice Spengler i to pred specifičnom pojavom – ledenim dobom koje je u potpunosti zaustavilo funkcionisanje američkog kontinenta. Ujedno odlučuju da se udruže sa izvornim Isterivačima duhova i tako pripomognu pri izgradnji istraživačke laboratorije u kojoj se uče novi načini za hvatanje ovih čudnih bića koja su i ovog puta odgovorna za spoljašnju elementarnu katastrofu.

Na domaćim repertoarima, ovaj film biće na raspolaganju od 11. aprila, a već sada se uveliko promovišu najzanimljiviji isečci koji vas zapravo mame da ih i zaista u potpunosti pogledate u bioskopima. I te kako nas interesuju vaši utisci i da li je zapravo opravdao vaša očekivanja.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap