Isterivači duhova: Nasleđe | Ghostbusters: Afterlife (2021)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ghostbusters: Afterlife

Isterivači duhova: Nasleđe

Režija: Džejson Rajtman


Nastavak filmskog serijala kojeg smo dugo čekali.


Ostvarenjima iz prošlosti se ponovo obradujemo kada godinama kasnije dobiju svoje nastavke. Filmski serijal Isterivači duhova (Ghostbusters) je nešto što smo dugo čekali, a treći (odnosno formalno četvrti deo) pod nazivom Nasleđe (Ghostbusters: Afterlife) doneće neobičnu priču. Definisana kao akciona komedija, prilagođena je svim uzrastima.

’Isterivači duhova’ su prvenstveno odličan primer kvalitetne komedije iz ranih osamdesetih godina, a samim tim i izvor prepoznatljivih citata. Muzika iz prvog dela je obeležila mnoge kvizove, reklame, kulturne emisije kao i ostali zabavni sadržaj širom planete.

Naredne, 1985. godine film je bio nominovan za dva Oskara, kao i za renomiranu nagradu Zlatni globus. Osim toga, Bil Mari (Bill Murray) je sinonim duhovitosti i iskrenog smeha koji nam je potreban u svakodnevici. Štaviše, godinama unazad on ističe važnost komedije u svakom segmentu života.

Ovaj američki glumac i pisac je poznat po ulogama u filmovima ‘Dan mrmota’, ‘Svemirski basket’ i naravno, blokbasteru ‘Isterivači duhova’. Zajedno sa Denom Akrojdom i Haroldom Ramisom predstavljaju trio snova jer osnivaju neobičnu firmu zaduženu za isterivanje duhova. Ujedno postaju najpoznatiji svetski parapsiholozi.

Nekoliko decenija kasnije, u mali gradić Samervil silom prilika dolazi porodica kojoj je u amanet ostala stara, trošna kuća neobičnog porekla. U skrivenim fiokama tinejdžerka pronalazi čudnu napravu i saznaje da je to zamka za duhove.Od tog momenta njihov dom postaje utočište tajni i dobrodošlica natprirodnih bića.

Rediteljsku ulogu preuzeo je Džejson Rajtman, i to do svog oca Ajvana koji režirao prva dva dela. Okupljena je sjajna glumačka ekipa koja je bila na visini svog zadatka.

U domaćim bioskopima premijera filma ‘Isterivači duhova: Nasleđe’ je zakazana za 25. novembar na kojoj organizatori ujedno najavljuju i rekapitulaciju prethodnih nastavaka radi prisećanja zašto su toliko traženi i omiljeni. 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap