Grozan ja 4 | Despicable Me 4 (2024) | Repertoar filmova
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Despicable Me 4

Grozan ja 4

Režija: Kris Reno, Patrik Delaž


Neodoljivi minioni, tj. malci su ponovo tu.


Ovog leta ćemo po sedmi put uživati u avanturama simpatičnih žutih stvorenja i nezaobilaznog Grua. Očekuje nas četvrti deo filma Grozan ja (Despicable Me), ali ovu popularnu filmsku franšizu čine i filmovi sa nazivom Malci (Minions). Prethodno ostvarenje Malci 2 – Gruov početak iz leta 2022. godine ostvarilo je zaradu od skoro milijardu dolara, što je jedan od pokazatelja ogromne popularnosti ovih animiranih avantura.

Prvi film u serijalu, ‘Grozan ja’ (Despicable Me), premijerno je prikazan 2010. godine i ubrzo je postao hit među publikom svih uzrasta. Radnja filma prati zlog genija Grua, koji želi da postane najveći zlikovac na svetu. Međutim, njegov život se menja kada usvoji siročad, Margo, Edit i Agnes, koje počinju da mu omekšavaju srce i menjaju njegove zle planove. Gru je svojom transformacijom od negativca do brižnog oca osvojio srca gledalaca. Njegovi pomoćnici Malci iliti Minioni, postali su globalni fenomen zbog svoje komičnosti i neodoljivosti. Malci su sitna žuta stvorenja koja govore smešnim jezikom i pružaju brojne trenutke smeha svojim blesavim avanturama.

Nakon prvog filma, usledili su nastavci iz 2013. i 2017. godine, kao i još dva „spin-of“ filma ‘Malci’ koji prati avanture Malaca pre nego što su upoznali Grua. Svaki od ovih filmova postigao je veliki komercijalni uspeh i dodatno proširio bazu obožavalaca.

Sada ćemo biti u prilici da pogledamo novu priču u kojoj se Gru suočava sa novim neprijateljima, zbog čega je njegova porodica primorana da beži. Gorepomenute devojčice sada imaju brata, Grua mlađeg, koji nije baš prijateljski nastrojen prema svom ocu. Kvalitetna animacija i gluma nije izostala ni ovoga puta, uključujući neizbežnog Stiva Karela kao Grua. U originalnoj verziji glasove pozajmljuju i Kristen Vig, Sofija Vergara, Vil Ferel, Stiven Kolber i drugi.

Film ‘Grozan ja 4’, koji će na bioskopskom repertoaru biti od 27. juna, domaćoj publici će biti na raspolaganju i u sinhronizovanoj verziji.

 

TITLOVANA VERZIJA

SINHRONIZOVANA VERZIJA

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap