Malci 2 - Gruov početak (Minions: The Rise of Gru 2022) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Minions: The Rise of Gru

Malci 2 – Gruov početak

Režija: Kajl Balda


Omiljeni Malci na leto ponovo u bioskopima!


Sa razvojem tehnologije, razvile su se i nove forme kulturnog sadržaja u kojima uživaju sve generacije. Tako su i animirani filmovi napredovali do neslućenih visina, a publika je ta koja daje iskrene kritike i najrelevantnije ocene.

Najmlađi sa nestrpljenjem iščekuju film Malci 2 – Gruov početak koji će, kao što naziv filma otkriva, u centar zbivanja staviti same početke Grua, doživotnog vođe ove neobične ekipe.

Od prvog momenta kada se su se pojavili na bioskopskim ekranima – postali su planetarno popularni. Svetska premijera filma ‘Malci’ (Minions) održana je 2015. godine, a te godine je ovo ostvarenje postalo peto najuspešnije među svim snimljenim filmovima. U pitanju je takozvani prednastavak (prequel) filma Grozan ja (Despicable Me) u kojem upoznajemo neobičnog Grua i njegove tri usvojene ćerke sa svim svojim vrlinama i izjavama koje ih i danas čine omiljenim među publikom.

Ovog puta, u bioskope stiže proširena verzija Gruovog života, tačnije – sami njegovi počeci. Naime, sedamdesetih godina prošlog veka, šareno američko predgrađe svojim prisustvom boji Gru (Stiv Karel). Najveća želja mu je da se pridruži najopakijoj grupi super-zlikovaca, u čemu ima podršku svojih podanika Malaca.

Dobro prepoznatljivi Stjuart, Kevin i Bob su nerazdvojni, a njihovoj ekipi se pridružuje i Oto, novi Malac koji im pomaže da izgrade svoje prvo sklonište i krenu u misiju. Međutim, zbog svog uzrasta i nedostatka iskustva biva odbijen od strane super-bande, ali to ga ne sprečava da postane najbolji u svom poslu, a ujedno i dobije status neprijatelja.

Premijera filma ‘Malci 2 – Gruov početak’ je zbog epidemioloških razloga bila pomerana nekoliko puta, ali već uveliko i konačno se najavljuje za 30. jun. Kako bi ugođaj bio kompletniji, predstavnici ove franšize najavljuju nekoliko iznenađenja, a mi ih ne možemo dočekati. Do tada, uvek se možete podsetiti avantura ove neobične družine koja je obeležila odrastanje mnogih mališana.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap