Grad od pare - Karlos Ruis Safon | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Karlos Ruis Safon

Grad od pare


Ciklus Groblja zaboravljenih knjiga nikada neće biti zaboravljen.


Čitalačka rutina je jedna od najlepših rutina u našoj svakodnevici. Čitanje nekome služi kao beg od stvarnosti, a nekima predstavlja nasušnu potrebu. Bez obzira o kom žanru je reč, onaj ko je zakleti knjigoljubac uvek će pronaći vreme i omiljeni kutak za čitanje.

Za sve pasionirane čitaoce i ljubitelje serijala ‘Groblja zaboravljenih knjiga’, iz istog književnog univerzuma stigla nam je zbirka pripovedaka pod nazivom Grad od pare, čuvenog Karlosa Ruisa Safona. Vest da je Safonova knjiga objavljena posthumno izazvala je veliko oduševljenje. Samo oni koji su čitali Senku vetra, ‘Igru anđela’, ‘Zatočenika nebesa’ i ‘Lavirint duhova’ znaju da je to bila ljubav na prvo čitanje.

Uvereni smo da se takva priča i stil pisanja nikada neće ponoviti. Štaviše, mnoge je rastužila vest da nas je prerano napustio Karlos Ruis Safon, pisac koji je izmenio percepciju o čitanju na nebrojene načine. Njegov najpoznatiji gorepomenuti serijal je preveden na preko 30 svetskih jezika, a i dalje privlači veliki broj čitalaca. Groblje zaboravljenih knjiga predstavlja ogromnu, tajnu biblioteku, odnosno lavirint u kojem se odlažu sve zaboravljene knjige, koje nikad nisu stigle do svojih čitalaca, a neki dobri ljudi žele da ih zaštite od istrebljenja.

 

„I čuvaj svoje snove, nikad se ne zna kada će ti ponovo zatrebati.“, K.R.Safon

 

Ovaj lavirint je postao Safonova inspiracija da u istom duhu napiše skup priča o dečaku koji je želeo da postane pisac, o begu jednog arhitekte, kao i o jednom američkom sastanku kojem je prisustvovao neprikosnoveni Gaudi. 

Požurite i obezbedite svoj primerak knjige ‘Grad od pare’ po ceni od 699 dinara. Ukoliko se odlučite da knjigu kupite direktno na sajtu glavnog izdavača Čarobna knjiga dobićete je po specijalnoj pogodnosti. Sigurni smo da je iščekivanje za uživanje u ovakvom štivu veliko i zbog toga vas motivišemo da svaki slobodan momenat posvetite kvalitetnoj literaturi.

Ukoliko niste još uvek pročitali knjige iz serijala Groblja zaboravljenih knjiga, učinite to još koliko odmah. Takav stil pisanja i beskrajnu maštu je imao samo Karlos Ruis Safon koji je u amanet ostavio ljubav prema pisanoj reči.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap