Film: Džon Vik 4 | John Wick: Chapter 4 (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
John Wick: Chapter 4

Džon Vik 4

Režija: Čad Stahelski


Najnoviji deo o neverovatnom Džonu Viku konačno u bioskopima.


Savremena sedma umetnost je na toliko načina napredovala da ne možemo dočekati neku specifičnu novinu zbog čega ćemo joj još više vremena posvećivati. Zbog toga se već duže vremena čekao finalni deo jednog od mnogima omiljenih akcionih komada – Džon Vik 4 (John Vick: Chapter 4).

On je hrabar, avanturistički nastrojen i pre svega lojalan – sebi i onima koje zastupa. On je pomalo i ekscentrični i savremeni superheroj koji ima neobičnu misiju pred sobom. On je Džon Vik. Podsećanja radi, Džon Vik je penzionisani plaćeni ubica kome u neočekivanim okolnostima umire žene. Posle njene smrti ostavlja mu pismo i obećanje koje mora ispuniti.

Spletom slučajnosti u tom momentu iznenada ga napadaju lokalni kriminalci pri čemu Džon postaje nasilan, a ujedno i uzet na zub mnogo većim igračima. Ono što je specifično za ovu franšizu jesu brzi, akcioni kadrovi koji počinju već nakon 10 minuta od početka filma. Iako se klasifikuje kao vrsta umerenog nasilnog ostvarenja, ono je (kako i sami kritičari tvrde) prikazano na krajnje umetnički način.

Nekoliko godina kasnije, i sada već u četvrtom delu, Džon Vik se susreće sa najznačajnijim protivnicima, na čelu sa Markizom (kojeg je maestralno odigrao Bil Skarsgor) i Kejnom (Doni Jen koji se pokazao kao izvrstan poznavalac mačevanja). Kijanu Rivs je i ovog puta briljirao u naslovnoj ulozi, pri čemu ostvarenje dobija na snazi i kvalitetu.

Međutim, ovo nije kraj. Popularna kanadsko-američka kompanija Lionsgate, koja stoji iza ove franšizu najavila je i početak snimanja petog dela sa neočekivanim obrtima i novim glumačkim imenima. 

Da li ste već izdvojili slobodno vreme za uživanje u ovom filmu? Šta mislite – kakva je sudbina zacrtana Džonu i ko će mu je možda opet “zabiberiti“? Sigurno smo da su očekivanja od ovog ostvarenja velika, ali da je zabava i te kako zagarantovana.

Uživajte u gledanju filma ‘Džon Vik 4’ i novim kadrovima koji će vas katapultirati u Pariz, Njujork, Berlin i Osaku!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap