Džon Vik 3 - Parabelum | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Džon Vik 3 – Parabelum

Režija: Čad Stahelski | Scenario Derek Kolstad


Si vis pacem, para bellum – Ako želiš mir, spremaj se za rat.


Ova latinska izreka je poslužila kao inspiracija za naziv novog filma iz popularnog akcionog serijala. Džon Vik 3 – Parabelum je nastavak priče o bivšem plaćenom ubici i njegovoj borbi sa zaostavštinom koju nosi iz tog „poslovnog“ sveta. Posle prva dva filma, Džon Vik (John Wick) i Džon Vik 2 (John Wick: Chapter 2), stiže nam treći deo akcionog trilera punog uzbudjenja i adrenalina.

Džon Vik sa svojim psom traži izlaz iz sveta plaćenih ubica, ali pravi veliku grešku. Uradio je jedinu stvar koju nije smeo da uradi, počinio je ubistvo u hotelu Kontinental. Tako nešto je najstrože zabranjeno i kažnjivo smrću. Zbog toga je za njegovu glavu obećana velika novčana nagrada, a vlasnik hotela mu daje jedan sat pre nego što lov na njega počne. Sve to čini bekstvo iz tog sveta gotovo nemogućim, jer će sve plaćene ubice želeti novac za sebe.

Naslovnog junaka tumači sjajni Kijanu Rivs (Keanu Reeves), a u filmu će se naći i druge velike zvezde Holivuda kao što su Hali Beri (Halle Berry), Lorens Fišbern (Laurence Fishburne) i Andželika Hjuston (Anjelica Huston). U nizu likova koji će juriti da ubiju Džona, nama će svakako biti najzanimljiviji lik sa imenom Ernest kojeg će tumačiti naš NBA košarkaš Boban Marjanović. Film Džon Vik 3 – Parabelum režirao je nekadašnji holivudski kaskader Čad Stahelski (Chad Stahelski), što je dovoljna preporuka za sve ljubitelje akcionih filmova.

Kako će se Džon Vik izboriti sa novim nevoljama možete saznati u bioskopima od 16 maja.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap