Film: Duhovi u Veneciji | A Haunting in Venice (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
A Haunting in Venice

Duhovi u Veneciji

Režija: Kenet Brana


Herkul Poaro u malo drugačijoj misiji od one na koju smo inače navikli.


Opšta karakteristika filmskih junaka jeste da uvek (ili u većini slučajeva) nađu rešenje za dati problem. Ili ukažu na više mogućih rešenja. Ukoliko to nisu standardni superheroji sa posebnim moćima, onda su to zapravo obični ljudi čije je glavno oružje – mozak.

Ili kada se radi o najpoznatijem detektivu na svetu – to su male sive ćelije koje uvek preovladavaju nad delima skrivenih kriminalaca. Upravo će Herkul Poaro zasijati u punom sjaju kada se nađe pred zločinom koji je gotovo nemoguće rešiti. Ali, da li je zapravo tako?

Nakon velikog uspeha filmova ‘Ubistvo u Orijent Ekspresu’ i Smrt na Nilu u kojima je u potpunosti dominirao irski glumac Kenet Brana, ovoga puta on će u identičnoj roli zasijati u ostvarenju pod nazivom Duhovi u Veneciji, triler zasnovan po knjizi velike Agate Kristi – „Zabava u Noći veštica“. Ali, da li svaka žurka obavezno sa sobom nosi i neprijatna iznenađenja?

Radnja filma će nas odvesti u najglamurozniji grad na svetu – Veneciju u kojem sasvim povučeno živi belgijski detektiv, uživajući u svojoj penziji, želeći da status samonametnute izolacije ostane nepromenjen. Međutim, gde je i on – tu je i misteriozni zločin koji po svim svojim karakteristikama nimalo ne liči na prethodne slučajeve u kojima je sudelovao. Biva nevoljno uvučen u krug mračnih seansi u jednoj urušenoj kući, sa akterima koji imaju sumnjiv život i otvoren odnos prema ovakvoj vrsti zabave.

Pored Keneta Brane, ispred kamera će se pojaviti i Džejmi Dornan, Kajl Alen, Keli Rajli, kao i Oskarovka Mišel Jeo.

Ono što sve ljubitelje romana i filmova Agate Kristi zanima jeste početni datum prikazivanja u bioskopima, a to je 14. septembar. Verujemo da će film ‘Duhovi u Veneciji’, između ostalog, opravdati svačija očekivanja uzimajući u obzir činjenicu da će se Kenet Brana opet pojaviti u ulozi najslavnijeg detektiva na svetu.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap