Smrt na Nilu (2020) | Death on the Nile | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Death on the Nile

Smrt na Nilu

Režija: Kenet Brana


Ekranizacije popularnih klasika su nešto čemu se uvek obradujemo.


Najavljene su brojne ekranizacije knjiških klasika koji su postali omiljeni ne samo zbog tematike koja je u davnim vremenima bila izuzetno intrigantna, već zbog uzbudljive priče. Može se reći da je Agata Kristi definitivno bila ispred svog vremena. Žena uz čije se ime vezuju misterija, drama i intriga. Žena čije su knjige prodate u više od dve milijarde primeraka, što je najviše posle Biblije i Šeksiporovih drama. Ovog puta, svi njeni ljubitelji će uživati u novoj verziji, proslavljene zagonetke zvane Smrt na Nilu.

Među velikim pričama, koliko zaista postoji tragedija? Ovo pitanje postavlja čuveni Herkul Poaro, najbolji detektiv na svetu, čije male sive ćelije bivaju aktivirane svaki put kada namirišu dobro sakriven zločin. I čini se da njegova genijalnost dobija na značaju kako godine prolaze, a slučajevi ostaju nerešivi. Belgijanac po poreklu, a svetski čovek po duhu. Njegova pojava svakoga ostavlja bez daha, a britak um i urođena šarmantnost su nešto što ga krasi tokom cele karijere.

Kada su poštovaoci lika i dela ovog neverovatnog detektiva saznali da je za 2020. godinu pripremljena potpuno nova i po svim kriterijumima sjajna ekranizacija Agatinog bestselera ‘Smrt na Nilu’, svi su pogledali najnoviji trejler za ovaj film. Savršeni medeni mesec na parobrodu pretvoriće se u nerešiv zločin, a svi će postati sumljivi i povezani sa žrtvom.

Kenet Brana (Kenneth Branagh) koji je ponovo u dvostrukoj ulozi glavnog glumca i reditelja je očekivano doprineo da lik Herkula Poaroa ostane na najvišem mogućem nivou. I čini se da je njegova prethodna uloga u još jednom blokbasteru Ubistvo u Orijent Ekspresu i te kako ostala zapažena. Njemu se u ovoj egipatskoj avanturi pridružuju i Rouz Lezli (Rose Leslie), Gal Gadot i sjajni Armi Hamer (Armie Hammer).

Početak prikazivanja filma ‘Smrt na Nilu’ u domaćim bioskopima zakazana je za 10. februar. Već sada je najavljena velika posećenost, a svoje karte uvek možete unapred rezervisati na sajtu vašeg omiljenog bioskopa ili na dan projekcije kupiti na blagajni istog.

Uz kokice i omiljeno društvo uživajte u ostvarenju koje će i posle toliko godina uvek biti popularno.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap