Belgrade Beer Fest 2022 | Repertoar | Festival
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
BBF 2022

Belgrade Beer Fest 2022


300 godina pivarsta u Srbiji obeležiće se baš ove godine!


Letnji festivali su uvek u modi, pogotovo oni sa dugom i uvek prepoznatljivom tradicijom. U tu izabranu grupu spada i Beogradski Beer Fest, koji će ove godine trajati 4 dana i to u periodu od 18. do 21. avgusta čime se svim posetiocima pruža mogućnost da uživaju u muzici izabranih izvođača, uz omiljeni napitak.

Bez ikakve sumnje, ova beogradska manifestacija predstavlja najveći festival piva, zabave, i rokenrola ne samo na teritoriji Srbije, već i u regionu. Za četiri festivalska dana, na četiri bine, više od deset zona učestvovaće preko 50 izvođača, a procenjuje se da će ih slušati više od pola miliona posetilaca.

Pretpostavka jeste da će veliki hit biti i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju sa pogledom na Beograd. Takođe, ovim četvorodnevnim spektaklom biće proslavljeno i 300 godina pivarstva u Srbiji, pa će na festivalu simbolično biti prisutno 300 različitih etiketa piva. Za velike obožavaoce zanatskog piva na Craft zoni predstaviće se i udruženje craft pivara iz cele Srbije.

Skoro 20 godina postojanja ovog dešavanja biće obeleženo posebnim sadržajima. Naime, ‘Belgrade Beer Fest 2022’ će biti podeljeno u dve zone – ‘Cloud’ zona sa brojnim programima za sve uzraste (Moto Platz, Silent Disco, Luna park, Selfi muzej i Selfi toranj) za koju će ulaz biti slobodan i ‘Koncertna’ zona za koju će ulaz takođe biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju od dva pića.

Kao šlag na tortu, među velikim imenima pojaviće se i australijska zvezda Tommy Emanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Nipplepeople, Massimo Savić, Psihomodo Pop, Love Hunters, E-Play, Kosheen, Deca Loših Muzičara, Queen Real Tribute i mnogi drugi koji će tek biti najavljeni.

Za sve posetioce koji su ove godine odlučili da nastupe svojih omiljenih izvođača prate iz izdvojenog, VIP dela, obezbeđen je komplet ulaznica od 1000, 2500 i 52300 dinara koji nude raznovrsni sadržaj. Više detalja možete pronaći klikom na baner ispod teksta.

Da li ste već spremni za predstojeći spektakl? Sigurni smo da će ‘Belgrade Beer Fest 2022’ opravdati vaša očekivanja.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap