Selfi muzej Beograd | Muzeji | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Selfie Museum Belgrade

Selfi muzej


Uvek je pravo vreme i mesto za jedan selfi!


Kultura je po svim merilima dimenzija koja čini da se osećamo uzvišenim, naučeni nekim novim vrednostima i momentima. Uz kulturu sazrevamo, jer su generacije pre nas ostavile u amanet sve ono što će koristiti budućim pokolenjima u borbi za neke nove uspomene. Uz muzeje kao posebne kulturne entitete, tradicija i originalnost su nešto što ih najbolje opisuje.

Muzeji postoje kako bi nas podsetili na činjenicu da su oni blago bilo kojeg manjeg ili većeg grada, varošice, sela ili drugog mesta koje se ponosi svojom istorijom. Osim što su oni edukativne institucije, muzeji su mesta koja nam sa svojim originalnim postavkama i posebnim raritetima pružaju uživanje i inspiraciju da ovakvim mestima posvetimo više vremena.

Svi ljubitelji muzeja su bili oduševljeni činjenicom da je otvoren i Selfi muzej, kao sasvim neobičan koncept koji izlazi iz okvira tradicionalnog i svim posetiocima nudi raznovrstan sadržaj. S obzirom na njegovu popularnost, ovaj muzej se sada nalazi na dve lokacije: Koče Popovića 9 u Savamali i Jurija Gagarina 155, blok 44 na Novom Beogradu.

Međutim, kao izdvojena atrakcija, navodi se i poseban odeljak – Selfi Muzej Expose u kojem se krije specifičan oblik zabave – fantastične prostorije, neobičnog dizajna i enterijera koje vas mame da u svakom momentu pravite originalne selfije. Baš na ovoj lokaciji (Terazije 27, u prolazu Bezistan) imate mogućnost da uživate u više od 30 instalacija i scenografija, napravite sjajne fotografije i naučite neke nove činjenice o sve popularnijem trendu u svetu.

Pojedinačna cena karte iznosi 750 dinara, dok porodična iznosi 1900 dinara. Radno vreme je svakog radnog dana od 12 do 20h i vikendom od 9 do 21h.

Da li ste znali da samo u srpskoj prestonici postoji skoro 40 muzeja, klasifikovanih u četiri grupe: umetnički muzeji, tehnički i prirodno-istorijski muzeji, kulturno-istorijski muzeji, kao i memorijalni muzeji i komemorativne kolekcije? Definitivno, najstariji i najpoznatiji beogradski muzej je Narodni muzej koji sa više od 400 hiljada postavki spada u grupu omiljenih i najposećenijih.

Verujemo da ste već pikirali deo enterijera Selfi muzeja u kojem ćete napraviti savršenu fotografiju.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

  Prijavi se na newsletter

  2 komentara o “Selfi muzej

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap