Ad Astra | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ad Astra

Ad Astra

Režija: Džejms Grej


Slavni Bred Pit nas ove jeseni vodi ka zvezdama!


Film Ad Astra’ je novo holivudsko ostvarenje u kojem ćemo, pored aktuelnog filma Bilo jednom u… Holivudu, gledati jednog od trenutno najpopularnijih glumaca. U pitanju je naučno-fantastična priča koja je inspirisana delom Džozefa Konrada ‘Srce Tame’, napisanim još krajem XIX veka.

Glavni junak, astronaut Roj Mekbrajd, uputiće se do same ivice kosmosa sa misijom da pronađe nestalog oca, prvu osobu koja je napustila granice solarnog sistema. U toku potrage doći će do otkrića zbog kojih će osnova ljudskog postojanja i naše mesto u univerzumu biti dovedeno u pitanje. Usled takvih okolnosti naći će se u borbi za opstanak života na planeti Zemlji.

U flimu ‘Ad Astra’ pomenutoj glavnoj zvezdi društvo prave čuveni veterani Holivuda Tomi Li Džouns (Tommy Lee Jones) i Donald Saderlend (Donald Sutherland) i njihove mlađe kolege Liv Tajler (Liv Tyler) i Rut Nega (Ruth Negga). Reditelj i koscenarista je Džejms Grej, dok je Bred Pit i jedan od producenata ovog filma.

Premijerno prikazivanje filma ‘Ad Astra’ je rezervisano za Filmski festival u Veneciji i 29. avgust. Na repertoar bioskopa u Srbiji stiće će 19. septembra. Verujemo da je ovo ostvarenje savršeno za sve ljubitelje misterije i naučne fantastike, a takvih nije malo. Proverite da li smo u pravu i podelite vaše utiske.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap