Bajaga i Instruktori - koncert | Hipodrom Beograd 2024
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Samo nam je ljubav potrebna

Bajaga i Instruktori


Bajaga i Instruktori proslavljaju veliki jubilej.


Beogradski Hipodrom ugostiće ljubitelje jedne od najvoljenjih domaćih rok grupa. Bajaga i Instruktori će u subotu 31. avgusta, obeležiti četiri decenije zajedničkog rada. Turneja “Samo nam je ljubav potrebna” će te večeri biti krunisana njihovim najvećim koncertom do sada.

Toliko godina je prošlo, još od prvog albuma (Pozitivna geografija iz 1984. godine) Bajaga je vinut među najveće muzičke zvezde gde se i dalje nalazi. Verni ljubitelji ovog sastava imaće priliku da uživaju u numerama sa 13 studijskih albuma. Čuće i pesme koje bend do sada nije svirao uživo ione koje retko svira na koncertima 

Bajaga i Instruktori nastupaju zajedno od 1984. godine. Momčilo Bajagić je posle odlaska iz grupe ‘Riblja čorba’, u kojoj je bio „samo“ gitarista, oformio novi rok sastav želeći da kao frontmen u potpunosti prikaže i upotrebi svoj raskošni talenat. U tome je i uspeo. Vrlo brzo, već sa pomenutim albumom prvencem, bend je stekao veliku popularnost širom tadašnje SFRJ. Usledila su nova studijska izdanja koja su taj uspeh dodatno potvrdili. Danas, on i njegovi Instruktori su simbol domaće rok scene.

Instruktore čine Aleksandar Saša Lokner, (klavijature), Žika Milenković i Marko Nježić (gitara), Miroslav Cvetković (bas-gitara) i Čeda Macura (bubnjevi). Verujemo da će zajedno sa Bajagom prirediti rođendansko veče za pamćenje. Cene ulaznica iznose 2000, 3000, 4000, 5000 i 6000 dinara, a možete ih obezbediti putem Tickets servisa (za više informacija kliknite na baner ispod teksta) 

Pošto je koncert u znaku takvog jubileja, brojni hitovi iz proteklih 40 godina bez problema popuniće set listu. Verovatno je i nemoguće nabrojati ih baš sve. zato prepuštamo vama da se izjasnite u komentarima koju pesmu najviše želite da čujete na letnjem spektakularnom koncertu na Hipodromu?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

17

maj

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap