Film: Zlica (Cruella) 2021 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Cruella

Zlica

Režija: Krejg Gilespi


Najomiljenija animirana zlica uskoro i na bioskopskom platnu.


Uz klasike smo odrastali i uživali u njihovom sadržaju. Pogotovo kada govorimo o animiranim filmovima. Već nekoliko godina unazad nama omiljena ostvarenja dobijaju i svoju dugometražnu igranu verziju. Tako je i u slučaju ostvarenja Zlica koje prati život omiljenog negativca iz čuvenog crtaća 101 dalmatinac.

Dizni produkcija je na zahtev velikog broja ljubitelja ove sage odlučila da ispuni želje. Podsećanja radi, 1996. godine snimljen je igrani film 101 dalmatinac, sa Glen Klous u glavnoj ulozi, koji je bio nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada pratimo život jedinstvene Kruele ili Zlice. Gotovo 25 godina kasnije, putujemo u London tokom kasnih sedamdesetih gde jedna mlada dizajnerka uči, usavršava se i sanja velike snove. 

„Ne smeš da mariš ni za koga drugog. Mariš li šta neka prepreka želi ili oseća, mrtva si. Možda imaš talenat, ali da li imaš ubilački instinkt?“ 

Talentovana glumica Ema Stoun (Emma Stone) je fenomenalno iznela glavnu ulogu. U ovom ostvarenju njen uspon od nesigurne devojčice, preko mlade prevarantkinje do jedne od najpoznatijih negativaca u modernoj istoriji je odlično prikazan. Postaje učenica baronice Von Helman, koja je ujedno u svetskim krugovima poznata kao modna ikona, ekscentričnog izgleda i ponašanja.

Estela preteča Zlice, vredno usvaja svu praksu i znanje koje može, danonoćno radi i ne preza ni od čega kako bi došla do svog cilja. Ubrzo postaje opsednuta psećim kožama, odnosno kožama dalmatinaca sve dok na kraju ne postane nemilosrdna i zla u svojim planovima i postupcima. Pored Eme, u ostalim ulogama našli su se i sjajna Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičem (Emily Beecham), Mark Strong i ostali. 

Film ‘Zlica’ će se u domaćim bioskopima prikazivati od 27. maja, a uveliko mu najavljuju veliki uspeh zbog dobro poznate priče koja će biti opisana na drugačiji način, prilagodljiva svim generacijama. 

Da li se i vi podjednako radujete ovom ostvarenju kao i mi?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap