Zlatni lančić od bižuterije - Andrija Milošević | Predstava
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
Andrija Milošević

Zlatni lančić od bižuterije


Stendap komedija miljenika domaće publike.


Pozorišta su oduvek bila mesta za emotivni i duševni oporavak, pogotovo ako se je komad u potpunosti komičan. Predstava Zlatni lančić od bižuterije jedan je od najgledanijih predstava Teatra na Brdu. Ove jeseni imamo priliku da uživamo u njoj iako smo daleko od pozorište, zahvaljujući prenosu uživo.

U ovoj monodrami glavnu ulogu poneo je Andrija Milošević, Uvereni smo da će ova dvosatna humoristička predstava proći u tren oka uzimajući u obzir njegovu umešnost i talenat da svaki format izvede na njegov svojstveni, zanimljiv manir.

Glavni lik, Kostadin još i poznat kao Lale, odlučuje da se preseli u srpsku prestonicu i gradi svoje snove. Međutim, do tih snova je malo teže doći, jer nade, želje i očekivanja nisu u skladu sa realnošću. Ima 35 godina, neuspešno formalno obrazovanje i još neuspešniju karijeru biznismena koji ne veruje u sopstveni rad i trud, već tuđi.

Koristi svoj izgled i prirodnu harizmu da privoli lepu, ali dobrostojeću ženu koja će ga spasiti novčanih muka. U ovoj presmešnoj igri, saznaje da nije toliko teško živeti sa takvom ženom, koliko je teško živeti sa njenom rodbinom. Producent Milovan Bata Karadžić obećava beskrajnu zabavu tokom gledanja ove predstave.

Cena jedinstvene ulaznice za predstavu ‘Zlatni lančić od bižuterije’ iznosi 1200 dinara. Ne postoji količinsko ograničenje za kupovinu iste, pa vi i vaši prijatelji možete uživati u gledanju i sa nekoliko različitih lokacija. Ono što organizatori ističu jeste da će pristup video sadržaju biti dostupan na dan same predstave, odnosno od 11. decembra u 20h i da je u tom slučaju preporučljivo da imate stabilnu internet konekciju.

Ne sumnjamo u to da će komad ‘Zlatni lančić od bižuterije’ podići vaša očekivanja za lestvicu više i da ćete u njemu beskrajno uživati. Jedva čekamo vaše utiske!

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap