Željko Vasić | Kombank dvorana | Koncert 2022
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Moja kafana

Željko Vasić


Muzički gušt za početak godine.


Uopšte ne preterujemo kada kažemo da je postoji nijedna živa osoba na svetu koja na neki način nije povezana sa muzikom. Ona u tolikoj meri prožima naš svakodnevni život da se kao takva podrazumeva, sve dok ne primetimo da melodiju koju smo negde čuli non-stop pevušimo. Muzika nas uveseljava i ulepšava, svako tužno raspoloženje i vreme, a dodatno oplemenjuje i svaki lep i radostan momenat.

Kroz naše odrastanje vezujemo se za muziku određenih umetnika, toliko da nas njihove balade nekoliko godina kasnije podsete na sve melanholične i uzbudljive događaje iz mladosti. Jedan od takvih koji je ostao nepromenjen, a kvalitetan na više nivoa je Željko Vasić, domaći pevač pop muzike.

Za njegovu pojavu, nastup i stavove svi imaju samo reči hvale. Toliko je autentičan u svemu što radi i toliko dosledan u uverenjima kojih se drži. Željko Vasić potiče iz muzičke porodice i ljudi koji su mu usadili beskrajnu ljubav prema notama i lepim rečima. Prve nastupe je imao sa svega 14 godina, a od tada je zacementirao svoj status jednog od najpopularnijih pop pevača ne samo u Srbiji, već i šire.

Dobro poznati hitovi poput ‘Žena kao ti’, ‘Željo moja jedina’, ‘Pratiš me u stopu’ su ga lansirali među zvezde. Voljen je jer nikad nije odstupao od svog prepoznatljivog stila, a to će pokazati publici koncertom zakazanim u Kombank Dvorani kako bismo se podsetili pesama koje su nam u ovim turbulentnim vremenima toliko nedostajale.

Svoje karte za koncert koji će se održati 28. januara od 20.30 časova možete prvo rezervisati, pa potom nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets servisa širom Srbije ili putem njihovog zvaničnog sajta. Takođe, na raspolaganju vam je i blagajna Kombank Dvorane koja radi svakodnevno.  

Mi smo već spremili naš omiljeni repertoar iz opusa Željka Vasića. I istovremeno se radujemo što će početak 2022. godine obojiti nekim lepšim i lakšim zvukovima koji donose nadu u bolje dane.

Prepoučujemo

24

maj

Prepoučujemo

12

maj

Prepoučujemo

23

februar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap