Željko Vasić | MTS dvorana | Koncert | 2023
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Dobrodošli u moju kafanu

Željko Vasić


Muzički gušt za kraj godine.


Uopšte ne preterujemo kada kažemo da je postoji nijedna osoba na svetu koja na neki način nije povezana sa muzikom. Ona u tolikoj meri prožima naš svakodnevni život da se kao takva podrazumeva, sve dok ne primetimo da melodiju koju smo negde čuli non-stop pevušimo. Muzika nas uveseljava i ulepšava, svako tužno raspoloženje i vreme, a dodatno oplemenjuje i svaki lep i radostan momenat.

Kroz naše odrastanje vezujemo se za muziku određenih umetnika, toliko da nas njihove balade nekoliko godina kasnije podsete na sve melanholične i uzbudljive događaje iz mladosti. Jedan od takvih koji je ostao nepromenjen, a kvalitetan na više nivoa je Željko Vasić, domaći pevač pop muzike.

Za njegovu pojavu, nastup i stavove svi imaju samo reči hvale. Toliko je autentičan u svemu što radi i toliko dosledan u uverenjima kojih se drži. Željko Vasić potiče iz muzičke porodice i ljudi koji su mu usadili beskrajnu ljubav prema notama i lepim rečima. Prve nastupe je imao sa svega 14 godina, a od tada je zacementirao svoj status jednog od najpopularnijih pop pevača ne samo u Srbiji, već i šire.

Dobro poznati hitovi poput ‘Žena kao ti’, ‘Željo moja jedina’, ‘Pratiš me u stopu’ su ga lansirali među zvezde. Voljen je jer nikad nije odstupao od svog prepoznatljivog stila, a to će pokazati publici koncertom zakazanim u MTS dvorani kako bismo se podsetili pesama koje su nam u ovim turbulentnim vremenima toliko nedostajale.

Svoje karte za koncerte koji će se održati 7. i 8 decembra od 20 časova možete nabaviti putem zvaničnog sajta dvorane. Takođe, na raspolaganju vam je i blagajna MTS dvorane koja radi svakodnevno.  

Mi smo već spremili naš omiljeni repertoar iz opusa Željka Vasića. I istovremeno se radujemo što će kraj 2023. godine obojiti nekim lepšim i lakšim zvukovima koji donose nadu u bolje dane.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap