Zdravko Čolić | Štark Arena, šesti koncert 28.12.2019. | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Štark Arena

Zdravko Čolić


“Dobra vam noć prijatelji, dobra vam noć, dobro nam došli…“


Verujemo da su ovo koncerti koji spadaju u grupu antologijskih i koji se iščekuju sa neopisivom radošću. Vest da je Zdravko Čolić objavio prvi datum svog beogradskog koncerta u Štark areni motivisala je ne samo ljubitelje njegove muzike iz Beograda, već iz ostalih gradova Srbije, pa i Balkana da brzo nabave svoje primerke ulaznica. Dokaz njegove popularnosti jeste da ni dva uzastopna koncerta u našoj najvećoj dvorani nisu dovoljna. Posle 29. i 30. novembra, Čola će održati i treći koncert 13. decembra.

Posle nekog vremena ni treći nije bio dovoljan beogradskoj publici, 14. decembra organizovan je četvrti koncert. Zatim je i četvrti termin posle samo nekoliko dana rasprodat, pa će Zdravko Čolić održati još jedan – 5. koncert 27.decembra. Ali, interesovanju za Čoline koncerte nije bilo kraja, zakazan je i 6. koncert za 28. decembar!

Poslednji beogradski muzički gušt desio se pre pet godina, kada je Zdravko Čolić dve večeri za redom napunio Štark arenu. Štaviše, te godine je postao rekorder, zato što je na toj lokaciji upisan kao najposećeniji domaći izvođač. Sa pravom najveća balkanska zvezda koju vole i poštuju apsolutno sve generacije! Za sada je najavljeno da će njegov koncert trajati puna dva sata. Međutim, toliko je hitova koji su obeležili karijeru jednog od najcenjenijih domaćih umetnika zbog kojih će ovaj novembarski događaj biti sigurno znatno produžen.

Od koje pesme vam zadrhti glas? Koja pesma vas razgali i uveseli? Rastuži? Stavi osmeh na lice? Najverovatnije ona koja je i posle toliko godina od njene prve objave i dalje hit. Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi nam govore o nekom bezbrižnom periodu, Ti si mi u krvi možda asocira na prvu ljubav, dok Stanica Podlugovi na neočekivani susret i lepe uspomene. Hotel Balkan, Ljubavnici, E, draga draga, Pamuk, April u Beogradu, su samo mali deo ogromnog Čolinog repertoara, da je neophodno podsetiti ih se s vremena na vreme.

Jedna od njegovih najlepših jeste i Svadbarskim sokakom za koju je tekst i muziku kreirao drugi čarobnjak – Dorđe Balašević. Sa uzbuđenjem se očekuje i prisustvo Kornelija Kovača, umetnika sa dugim iskustvom i muzičkim umećem. Zdravko Čolić je omiljena fuzija talenta, emocije, šarma i elokvencije, a ovim koncertima će samo to još jednom potvrditi.

Ukoliko ne želite da čekate u redu prodajnih mesta Tickets servisa, jednostavno i praktično svoje karte možete kupiti i online, klikom na baner ispod teksta. Obezbedite ulaznice za ovaj muzički spektakl, Zdravko Čolić i Štark Arena su proverena dobitna kombinacija.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap