Vremeplovac iz kamenog doba - Teri Pračet | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Teri Pračet

Vremeplovac iz kamenog doba


Novo izdanje Terija Pračeta koje smo dugo čekali.


Uvek je idealno vreme za čitanje knjiga. I tu nema spora. Međutim, uvek se obradujemo kada čujemo da je knjiga dragog autora objavljena posthumno. Tu definitivno spada Vremeplovac iz kamenog doba, velikog i neponovljivog Terija Pračeta.

Ovaj humanista i neosporni ljubitelj video-igrica ostao je zapamćen kao jedan od najtalentovanijih svetskih pisaca i najtraženijih britanskih autora koji je prodao više od 85 miliona primeraka svojih knjiga, a prevedene su na 37 svetskih jezika. Njegov serijal Disksvet je i dalje jedan od najomiljenijih, a nove avanture čuvenih veštica su kao i do sada neizmerno poučnog i šaljivog karaktera.

 

„Čitav je život kao gledanje filma. Samo što uvek stižeš deset minuta kasnije i niko neće da ti objasni o čemu se radi, već moraš sam da zaključuješ na osnovu tragova.“ – Teri Pračet

 

‘Vremeplovac iz kamenog doba’ je pre svega neobična zbirka priča. Teri Pračet je još kao tinejdžer za lokalne novine napisao ove priče i nikada ih nije objavio. U njegovom maniru, i ova knjiga je preplavljena vrcavim humorom, a svaka stranica vrvi od interesantnih detalja i dijaloga. Mašta je neverovatna stvar. Pogotovo ako vam je ona najbolji saputnik za neka čudna, neverovatna i uvek zanimljiva putovanja.

Dogins je protagonista ovog štiva koji je sve očekivao, osim pustolovine koja će mu promeniti život. Njemu se pridružuje i troje mladih istraživača čiji je ultimativni cilj letenje do Meseca, a usput će se setiti jednog pećinskog čoveka koji ima ustaljene navike. 

Već sada možete uživati u Pračetovim avanturama kupovinom istih po ceni od 899 dinara u svim Laguna knjižarama ili kroz nekoliko klikova putem zvaničnog sajta. Kao deo jedinstvenog Kluba čitalaca, možete ostvariti i dodatne benefite. 

Kao dete je želeo da bude astronom, međutim, nakon što mu je 2009. godine dodeljena titula viteza za zasluge u literaturi, Teri Pračet je dao da mu se od meteorskog gvožđa iskuje mač. To je samo jedna od stvari koje njega čine velikim piscem i humanistom. Uživajte u čitanju!

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap