Vremeplovac iz kamenog doba - Teri Pračet | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Teri Pračet

Vremeplovac iz kamenog doba


Novo izdanje Terija Pračeta koje smo dugo čekali.


Uvek je idealno vreme za čitanje knjiga. I tu nema spora. Međutim, uvek se obradujemo kada čujemo da je knjiga dragog autora objavljena posthumno. Tu definitivno spada Vremeplovac iz kamenog doba, velikog i neponovljivog Terija Pračeta.

Ovaj humanista i neosporni ljubitelj video-igrica ostao je zapamćen kao jedan od najtalentovanijih svetskih pisaca i najtraženijih britanskih autora koji je prodao više od 85 miliona primeraka svojih knjiga, a prevedene su na 37 svetskih jezika. Njegov serijal Disksvet je i dalje jedan od najomiljenijih, a nove avanture čuvenih veštica su kao i do sada neizmerno poučnog i šaljivog karaktera.

 

„Čitav je život kao gledanje filma. Samo što uvek stižeš deset minuta kasnije i niko neće da ti objasni o čemu se radi, već moraš sam da zaključuješ na osnovu tragova.“ – Teri Pračet

 

‘Vremeplovac iz kamenog doba’ je pre svega neobična zbirka priča. Teri Pračet je još kao tinejdžer za lokalne novine napisao ove priče i nikada ih nije objavio. U njegovom maniru, i ova knjiga je preplavljena vrcavim humorom, a svaka stranica vrvi od interesantnih detalja i dijaloga. Mašta je neverovatna stvar. Pogotovo ako vam je ona najbolji saputnik za neka čudna, neverovatna i uvek zanimljiva putovanja.

Dogins je protagonista ovog štiva koji je sve očekivao, osim pustolovine koja će mu promeniti život. Njemu se pridružuje i troje mladih istraživača čiji je ultimativni cilj letenje do Meseca, a usput će se setiti jednog pećinskog čoveka koji ima ustaljene navike. 

Već sada možete uživati u Pračetovim avanturama kupovinom istih po ceni od 899 dinara u svim Laguna knjižarama ili kroz nekoliko klikova putem zvaničnog sajta. Kao deo jedinstvenog Kluba čitalaca, možete ostvariti i dodatne benefite. 

Kao dete je želeo da bude astronom, međutim, nakon što mu je 2009. godine dodeljena titula viteza za zasluge u literaturi, Teri Pračet je dao da mu se od meteorskog gvožđa iskuje mač. To je samo jedna od stvari koje njega čine velikim piscem i humanistom. Uživajte u čitanju!

Prepoučujemo

13

mart

Prepoučujemo

16

septembar

Prepoučujemo

21

septembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap